Dolar 32,3159
Euro 35,1191
Altın 2.296,14
BİST 9.064,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Çiğden Karaaslan Bafra’da..

AK Parti’de yenilenme ve atılım olarak değerlendirdikleri kongre sürecinin belde kongreleriyle başladığını belirten Karaaslan, kongre sürecini önemsediklerini teşkilatlarına büyük önem verdiklerini bildirdi

Çiğden Karaaslan Bafra’da..
REKLAM ALANI
21 Ağustos 2017 15:42 | Son Güncellenme: 21 Ağustos 2017 15:49

 

AK Parti’de yenilenme ve atılım olarak değerlendirdikleri kongre sürecinin belde kongreleriyle başladığını belirten Karaaslan, kongre sürecini önemsediklerini teşkilatlarına büyük önem verdiklerini bildirdi.

‘EĞER MESELE MEMLEKET İSE…’

Mesele memleket ise ‘ben de varım, taşın altına ben de elimi koyarım’ diyen herkese kapılarının açık olduğunu vurgulayan Karaaslan, bugüne kadar Türkiye’de devrim niteliğinde adımlar gerçekleştirdiklerini ifade etti.

‘HERKES İÇİN YAPTIK’

Özgürlük alanlarını genişlettiklerini aktaran Çiğdem Karaaslan, “Bir grup için yapmadık herkes için yaptık. Bugüne kadar görmezden gelinenleri görünür kıldık. Bugüne kadar yapılamaz denilen her işi yaparak, başararak Türkiye’yi hep bir üst kademeye çıkardık. Biz bunu toplumdaki bütün kesimler için yaptık” diye konuştu. AK Parti kadrolarında toplumun tüm farklı renklerini temsil etmek istediklerinin altını çizen Karaaslan, partinin kurumsallaşmasını büyük oranda tamamladığını vurguladı.

‘AK PARTİ TÜRKİYE’DİR’

Karaaslan, AK Parti çatısı altında memlekete hayırlı, iyi işler yapmak için çaba harcadıklarını belirterek, şöyle devam etti: “Bu ülkenin lideri aynı zamanda partimizin lideri Sayın Cumhurbaşkanımızın omuzundaki yükün bir parçasını almak… Bu o kadar önemli ki. O yükü alır ve o yükü paylaşırsak inanın bana bu hızla birlikte biz çok daha hızlı hedeflerimize ulaşabiliriz. Bizim partimizin çok önemli ilkeleri var. Biz ilkelerin partisiyiz aynı zamanda. Bu ilkelerle birlikte geleceğe yürüyoruz. Bugün AK Parti siyasetinin Türkiye’ye vaat ettiği şey çok önemli. AK Parti Türkiye’dir. Neden bugün Türkiye’ye zarar vermek isteyenler, Türkiye’yi geriletmek isteyenler, Türkiye’nin önünü kesmek isteyenler kime zarar vermeyi öncelikli hedef olarak koydular karşılarına, Cumhurbaşkanımıza değil mi? Cumhurbaşkanımız da Türkiye’dir çünkü. Bu o kadar önemli bir şey ki söylediğim.”

KILIÇDAROĞLU’NUN AÇIKLAMALARI

Türkiye’nin 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimi sonrası büyük bir toparlanma sürecine geçtiğini, milletin desteği sayesinde ekonomik verilerin iyiye gittiğine işaret eden Karaaslan, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun Focus dergisine yaptığı açıklamalara atıfta bulundu. Çiğdem Karaaslan, yurt dışından birilerinin çıkıp “Türkiye’nin güvenli olmadığını ve gidilmemesini söylediğini” aktararak, şunları kaydetti: “Buna benzer açıklamalar peşi sıra gelirken bizim esnafımız, bizim vatandaşımız her sabah bismillah deyip kepenk açarken ‘Allah’ım bugün bana hayırlı kazançlar nasip et’ diye dua ederken sabahtan gece yarılarına kadar alın teri dökerken, biz ‘turizmde istediğimiz noktayı yakalayalım, geçen seneki kaybı telafi edecek kadar iyi bir noktayı yakalayalım’ diye mücadele ederken muhalefet partisinin genel başkanı çıkıp diyor ki, ‘Türkiye güvenli değil, buraya gelmeyin’ diyor. Düşünebiliyor musunuz aklınız alıyor mu böyle bir şeyi? Ben şöyle yorumluyorum; muhalefet etmek önemli bir iştir. Muhalif olmak önemli bir iştir. Eğer çok güçlü karşı bir duruşunuz varsa, eğer Bunu iyi anlatabilirseniz hakikaten önemlidir. Muhalefet etmek çok büyük bir sorumluluktur. Bu sorumluluğu yerine getirmesi lazım herkesin, görevi her ne olursa olsun. Çünkü hepimiz bu milletin evladıyız. Bu milletin kaybı hepimizin kaybıdır diye işe başlıyoruz ve öyle bakıyoruz meseleye.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.