Dolar 32,3299
Euro 35,0822
Altın 2.286,60
BİST 8.967,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

CİNAYETTE FLAŞ GELİŞME

Samsun’un Bafra ilçesine 20 km mesafede olan Kamberli köyünde amca arazi kavgası yüzünden tartıştığı yeğenini öldürüldü

CİNAYETTE FLAŞ GELİŞME
REKLAM ALANI
13 Ağustos 2020 18:32 | Son Güncellenme: 13 Ağustos 2020 18:48

Edinilen bilgiye göre, Yaşar Şimşek isimli şahıs, 20 gün kadar önce arazi tartışması yaşadığı yeğenini Mesut Şimşek’i vurarak öldürdü. Olay tarlada meydana geldi. iddiaya göre Mesut Şimşek önce kürek ile amcasına vurdu, amcası ise tabanca ile yeğenine 9 el ateş etti. Mermiler başına ve göğsüne isabet etti. Olaydan sonra yeğenini öldüren Yaşar Şimşek evine giderek Jandarmaya haber vererek evinde beklediğini söyledi. Jandarma ekipleri Yaşar Şimşek’i yakalayarak Kuşluğan Karakoluna götürdü. Olay yerinde hayatını kaybeden Mesut Şimşek köy camisi bahçesindeki ilk incelenmesinin ardında otopsi amaçlı Samsun’a götürüldü.

Yaşar Şimşek ile Mesut Şimşek arasında 20 gün önceki tartışmada silah çekildiği ancak birbirlerinden şikayetçi olmadıkları öğrenildi.

ÖLDÜRDÜKLERİ AMCALARININ YERİNİ PAYLAŞAMADILAR

Köydeki kaynağımızdan alınan bilgiye göre Yaşar Şimşek ve kardeşi Mehmet Şimşek 15 yıl kadar önce amcalarını öldürdü. Öldürdükleri amcalarının çocuğu yoktu ve evlatlığı vardı. Amca öldürülünce evlatlık köyü terk etti ve yerler kendisini öldürülen yeğenlerine kaldı. Mesut Şimşek’in babası Mehmet Şimşek hala cezaevinde kalmakta, Yaşar Şimşek ise bir yıl kadar önce cezaevinden çıktı. Cezaevinden çıkan Yaşar Şimşek ile bugün öldürdüğü Mesut Şimşek arasında amcalarından kalan arazi yüzünden tartışmalar çıktı. Yaşar Şimşek bugün bekar yeğeni Mesut Şimşek’i öldürdü. Kaynak/BafraHaber

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.