Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

ÇOCUKLARA MÜJDE!

Samsun’da 19 Mayıs Belediyesi tarafından hazırlanan ilçenin Yukarı Engiz Mahallesi’nde yaklaşık 7 bin 500 metrekare alan üzerine kurulu Çocuk Trafik Eğitim Parkı açıldı

ÇOCUKLARA MÜJDE!
REKLAM ALANI
25 Ekim 2022 15:04

Samsun’un 19 Mayıs Belediyesi, İçişleri Bakanlığı destekli bir projeyi hayata geçirerek ilçede çoçukların eğitimini sağlayacak Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nı hizmete soktu.

ÇOCUKLARA MÜJDE!

TÜM ÖĞRENCİLERE UYGULAMALI EĞİTİM
Açılışta konuşan Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, 19 Mayıs ilçesine yakışır birçok projeyi hayata geçirdiklerini, Çocuk Trafik Eğitim Parkı projesinin de bunlardan biri olduğunu ifade etti.
Okul öncesi, ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin uygulamalı trafik eğitim alabilmeleri için Çocuk Trafik Eğitim Parkı Projesi hazırladıklarını belirten Başkan Topaloğlu, şunları söyledi:

ÇOCUKLARA MÜJDE!

“Pisti açtığımız alan yıllarca depo alanı olarak kullanılan, bu yol güzergâhına yakışmayan bir yerdi. Alanın atıl halde olduğunu gördükten sonra buraya uygun bir proje geliştirmemiz gerektiğini düşündük. Trafik eğitiminin çocuk yaşlarda verilmesi gerektiğini her zaman savunduk ve Çocuk Trafik Eğitim Parkı yapmaya karar verdik. Projemizi hazırlayıp İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya sunduk. Bakanımız Projemizi çok beğendi ve yüzde 70’e yakın bir hibe desteği sağladı, kalanını da belediyemiz bütçesi ile tamamladık. Trafik Eğitim Parkımız ilçemize hayırlı olsun.”

ÇOCUKLARA MÜJDE!

Açılışta öğrencilere, İçişleri Bakanlığı Projesi olan ve 19 Mayıs Belediyesi tarafından hazırlanan, kırmızı düdük, tişört ve şapka dağıtıldı. Törene ilçe protokolü, meclis üyeleri, muhtarlar ve öğrenciler katıldı.


İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.