Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Cumhur İttifakı adayları polis okulunda

Cumhur ittifakı adayları Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulunu (MYO) ziyaret etti.

Cumhur İttifakı adayları polis okulunda
REKLAM ALANI
22 Şubat 2019 11:57

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir ile birlikte Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulunu (MYO) ziyaret etti.

Polis MYO Müdürü Ogün Şahin ve diğer yöneticiler tarafından karşılanan Zihni Şahin ve Mustafa Demir, daha sonra eğitimlerini sürdüren polis adaylarıyla bir araya geldi. Okulun kantininde gerçekleştirilen buluşmada Başkan Zihni Şahin, polis adaylarına hitap etti.

Sözlerine, “Sizler var oldukça, sizin gibi vatana millete kendini feda edecek nesiller var oldukça bizim gözümüz arkada olmaz” diyerek başlayan Zihni Şahin, şunları söyledi:
“Güneydoğu’da her gün şehit verdiğimiz, sokak çatışmalarının yoğun yaşandığı o günlerde özel harekata eleman alımı yapılacaktı. Duyurunun yapılmasının ardından kısa sürede 280 bin gencimiz özel harekat polisi olmak için başvurdu. Eskiler, gençlerin ufak tefek olumsuz hareketlerine bakınca, ‘bu nesilden bir şey olmaz’ derler ya. İşte bu başvuru miktarı bizim gençlerimizin vatan söz konusu olduğunda nasıl şehadeti göze aldıklarını gösterdi. Böylesi bir ortamda 280 bin gencimizin vatan savunması için öne çıkması, Türk milletinin ruhunda kahramanlık olduğunu bir kez daha gösterdi. O gün kendi adıma bir kez daha, ‘bu gençlerimiz varken bu millete bir şey olmaz’ şeklindeki inancım bir kez daha arttı. Bu duygular içerisinde sizlere okul hayatınızda başarı diliyorum. Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.