Dolar 32,5652
Euro 34,8829
Altın 2.428,16
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C

‘DAHA ÇOK İŞİMİZ VAR!’

Samsun’da konuşan Karaaslan, Türkiye, başta enerji olmak üzere birçok alanda hızla yükseldiğini belirterek, “Üretimle, yatırımla, istihdam ile büyüyoruz” dedi

‘DAHA ÇOK   İŞİMİZ VAR!’
REKLAM ALANI
30 Nisan 2023 15:11

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun’da Gebililer Derneği, Devgeriş Köyü Derneği ve Samsun Gümüşhane Dernekleri Federasyonuna ziyarette bulunarak dernek üyeleriyle sohbet etti.

Canik bölgesinde son yıllarda yaşanan büyük değişim ve dönüşüme dikkati çeken Karaaslan, “Canik’te modern yaşam olanaklarını artıran bu büyük değişim ve gelişim, elbette ki AK Parti hükümetlerimizin, Büyükşehir Belediyemizin ve ilçe belediyemizin özverili çalışmasıyla gerçekleşti. 14 Mayıs sonrası sadece Canik’te değil Samsun genelinde yepyeni bir dönem başlayacak” dedi.

14 MAYIS SONRASI YİNE EL ELE
Bugüne kadar hayata geçirdikleri hizmet ve eserlerin daha fazlasının 14 Mayıs’tan sonra yapılacağını anlatan Karaaslan, istihdam alanında yeni hamlelerin hayata geçirileceğini belirtti. Türkiye’nin yerli ve milli akıllı cihazı Togg, 710 milyar metreküplük doğal gaz keşfi, savunma sanayisinde katettiği mesafe ile “Olmaz, başarılamaz” denilenlerin yapılmaya başlandığını vurgulayan Karaaslan, “Türkiye, başta enerji olmak üzere birçok alanda hızla yükselen, bu alanlarda bağımsızlığını ilan eden bir ülke haline geliyor. Üretimle, yatırımla, ihracatla, istihdamla büyümeye devam ediyor. Samsun ve Türkiye için yapacak daha çok işimiz var. 14 Mayıs sonrası milletimizle el ele, yürek yüreğe ülkemiz için canla başla çalışmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun’un Çarşamba ilçesinde dernek ziyaretlerinde bulundu. Karaaslan, dernek üyeleriyle sohbet etti. ( Yaşar Karaman – Anadolu Ajansı )

‘TARİHİ DÖNEMDE DESTEK İSTİYORUZ’
Çarşamba Ev Hanımları Derneği ve Çarşamba Genç İşadamları Derneğini de ziyaret eden Karaaslan, AK Parti olarak 20 yılda önemli çalışmaları Genel Başkanları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde yaptıklarını söyledi. Önlerinde 14 Mayıs seçimlerinin bulunduğunu hatırlatan Karaaslan, büyüyen Türkiye’nin daha ilerilere taşınabilmesi için bu tarihi dönemde destek beklediklerini dile getirdi.

OSB’DE FABRİKALAR VE TEKSTİLKENT

Çarşamba İlçesi’nin tarımsal ve sanayi anlamında Samsun ve Türkiye için önem taşıdığını anlatan Karaaslan, “Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrikalar yapılıyor, Tekstilkent’te de tekstil firmaları inşaat çalışmalarına başladı. İktidarımız döneminde gençlerimizin kendilerine öz güvenleri arttı. Gençlerimiz iş hayatında daha çok yer alıyor. Bizler de yatırımlarımızla gençlerimize destek oluyoruz. Bu ülkenin geleceği gençlerimizdir” ifadelerini kullandı.

Çiğdem Karaaslan, tüm vatandaşları 4 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Samsun’da düzenleyeceği mitinge davet etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.