Dolar 32,3806
Euro 34,7846
Altın 2.396,81
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Davut Numanoğlu’ndan GENÇLERE SÖZ!

İYİ Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Davut Numanoğlu, Kışla Mahallesi’nde gençlerle buluştu. Numanoğlu, “İlkadım’ı eğitim, spor, sosyal aktivite üssü yapacağız” dedi

Davut Numanoğlu’ndan GENÇLERE SÖZ!
REKLAM ALANI
29 Aralık 2023 17:26 | Son Güncellenme: 29 Aralık 2023 17:27

Samsun’da İYİ Parti’den İlkadım Belediye Başkanlığı için yola koyulan Davut Numanoğlu, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Numanoğlu, bir araya geldiği gençlere, ‘eğitim, spor ve sosyal’ alanlarda tesisleşme sözü verdi ve, “İlkadım’ı eğitim, spor, sosyal aktivite üssü yapacağız” dedi.

GENÇLERİN UMUTLARI SÖNMEYECEK
Davut Numanoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Kışla Mahallesi gençleriyle bir araya geldi. Gençlerle 2 saati aşan bir sohbet gerçekleştiren Davut Numanoğlu, “Gençlerimiz heyecanlı, gençlerimiz umut dolu. Onların bu heyecanı ve umutlarını söndürmemek ilk olarak biz siyasetçilere düşmektedir. Gençlerimiz daha çok spor sahası, daha çok sosyal kültürel alan ve daha çok eğitim imkanı istiyor. Ben de onlara, belediye başkanı seçilmem halinde eğitim, spor ve sosyal tesislerin daha da artırılacağını açıkladım. Gençlerimizin geleceğe dair hayalleri ve hedefleri en belirleyici ilkemiz olacaktır” diye konuştu.

ÇOCUKLARIMIZIN EĞİTİMLERİ ÇOK ÖNEMLİ
Seçim çalışmalarını ev ziyaretleri ile de sürdüren Davut Numanoğlu, İlyasköy Mahallesi’nde Hasan Yavuz ve ailesinin misafiriz oldu. Çocuklarla yakından ilgilenen Numanoğlu, “Çocuklarımızın eğitimleri çok önemli. Çocuklarımızın eğitimlerine katkı sağlayacak planlarımız var” dedi. Ziyarette mahallenin sorunlarıyla ilgili bilgi de alan Davut Numanoğlu, Hasan Yavuz’a ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Gökhan ÜNLÜ

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.