Dolar 32,5433
Euro 34,9809
Altın 2.418,96
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

KIŞ, FENA BASTIRDI!

Samsun’da beklenen kar yağışı şehir merkezinde etkili oldu, şehir beyaz örtüyle kaplandı

KIŞ, FENA BASTIRDI!
REKLAM ALANI
22 Aralık 2021 19:31

Hava sıcaklığının düşmesiyle kış yüzünü gösterdi. Yüksek kesimlerde görülen kar yağışı Samsun şehir merkezinde de başladı.

Dün, gün içinde aralıklarla görülen kar yağışı akşam saatlerinde yoğunlaşarak evlerin çatılarını beyaza bürüdü. Vatandaşlar kar yağışı manzaralarını fotoğrafladı, kartopu oynadı. Mevsimin ilk karı şehir merkezinde yaşayan insanları sevindirdi.

ATAKUM’DA KARLA MÜCADELE
Kar yağışlarının görülmesiyle BİRLİKTE Atakum Belediyesi, yüksek kesimlerdeki yollarda karla mücadele çalışmalarını başlattı. Atakum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kentin yüksek kesimlerinde görülen ve devam eden kar yağışının ardından çalışmalarına başladı. Kabadüz ve Erikli mahalleleri başta olmak üzere kar yağışı görülen çevre mahallelerin ulaşım ağında çalışmalarını sürdüren ekipler, ulaşımın yağışlardan etkilenmemesi için iş makinaları ile yolları açıyor.

EKİPLER TEYAKKUZDA
Karla mücadele için hazırlıklarını tamamlayan Atakum Belediyesi ekipleri buzlanma riskine karşı tuz, kum ve solüsyon stoklarını yaptı. Araçların bakımlarını da tamamlayan ekipler yeni lastikler ve zincirlerle karla mücadelede sahada olacak. Gece saatlerinde hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte muhtemel bir donmaya karşı teyakkuzda olan ekipler kentte ulaşımın etkilenmemesi için çalışmalarını sürdürecek.

Meteoroloji 10’uncu Bölge Müdürlüğü verilerine göre şehir merkezinde sıcaklık 1 dereceye kadar düştü. Kar yağışının yarında devam etmesi öngörülüyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.