Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 19°C

‘DEPREM ŞOV’UNA BÜYÜK TEPKİ!

Samsun’un Bafra İlçesi’nde Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın üzerinde adı yazılı kolilerle deprem bölgesinde yardım dağıtması, büyük tepkiye yol açtı

‘DEPREM ŞOV’UNA BÜYÜK TEPKİ!
REKLAM ALANI
16 Şubat 2023 18:11 | Son Güncellenme: 16 Şubat 2023 18:15

Samsun‘un Bafra Belediyesi tarafından hazırlanan deprem yardım kolilerine ismini yazdıran Belediye Başkanı Hamit Kılıç, vatandaşların sert tepkisine maruz kaldı. İlçede yaptırılan bir ankete katılanların yüzde 77’si yapılan bu davranışını kabul etmedi ve yapılan yorumlarda sert sözlerle eleştirdi.

RAMAZANDA, PANDEMİDE, ŞİMDİ DE DEPREMDE
Bafra’da yaşayan vatandaşların deprem bölgesine gönderilmek amacı ile yaptıkları yardım malzelemerinin Hamit Kılıç yazılı kutulara konulmasına tepki yağdı. Hamit Kılıç yazılı yardım kolilerinin ramazan aylarında, pandemide ve şimdi de Adıyaman’da ortaya çıkması, tepkilere yol açtı.

'DEPREM ŞOV'UNA BÜYÜK TEPKİ!

BAFRA HABER, BAFRALILAR’A SORDU
Hamit Kılıç, ismi üzerinde yazılı yardım kolileri ile deprem bölgesinde fotoğraf çektirmesi, bu fotoğrafları sosyal medyada yayımlaması, basına servis etmesiyle birlikte artan tepkiler üzerine ilçenin ünlü haber sitesi Bafra Haber, bu durumu vatandaşlara sordu.

'DEPREM ŞOV'UNA BÜYÜK TEPKİ!

ANKETE KATILANLARIN YÜZDE 77’Sİ…
Bafra Haber, instagram hesabı üzerinden yaptığı ankette vatandaşlara, ‘Başkanların kolilerin üzerlerine isim yazmasını doğru buluyor musunuz?’ diye sordu. Ankette oy kullananların yüzde 77’si kutuların üzerinden isim yazılmasını doğru bulmadı. Ankete katılan sadece 670 kişi yüzde 23’lük oran ile bu durumu eleştirmezken 2 bin 190 takipçi, ‘Doğru bulmadığı’nı belirtti.

'DEPREM ŞOV'UNA BÜYÜK TEPKİ!

‘AYIPTIR, YAKIŞIKSIZDIR, KINIYORUZ!’
Facebook üzerinde yapılan paylaşıma ise vatandaşlar adeta yorum yağdırdı. Vatandaşlar, deprem gibi büyük afetlerin ortak acılar olduğunu belirterek, “Böylesi bir ortamda kendi isimleri yazılı kolileri dağıtarak, bu durumu fotoğraflayıp reklam amacı olarak kullanmak şovdur ve çok ayıptır. Bunu bir belediye başkanının yapması ise son derece yakışıksızdır. Deprem acılarını kendi reklamlarına alet eden Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ı kınıyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Sinem ÇAKIR

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.