Dolar 32,3283
Euro 35,0825
Altın 2.307,85
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Dev balık görenleri hayrete düşürdü: 2 metre 30 santim, 103 kilo

Samsun’da baraj gölünde yakalanan dev yayın balığını görenler telefonlara sarılarak, balıkla fotoğraf çekildi.

Dev balık görenleri hayrete düşürdü: 2 metre 30 santim, 103 kilo
REKLAM ALANI
23 Aralık 2018 19:35 | Son Güncellenme: 23 Aralık 2018 20:56

Altınkaya Barajı’nın Bafra tarafında yakalanan 2 metre 30 santim uzunluğunda 103 kilo ağırlığındaki yayın balığı vatandaşların ilgi odağı oldu.

Atakum’da bulunan bir balıkçı tarafından satılmak üzere tezgahın yanında asılarak sergilenen dev balık, vatandaşlar tarafından oldukça ilgi görüyor.  Dev balığa merakla bakan vatandaşlar, balıkla birlikte fotoğraf çekilip balığı yakından incelediler. Balığa yoğun ilgi gösterildiğini belirten balıkçı dükkanı sahibi Emir Alp Cenikli, vatandaşın ilgisinden ötürü balığı yarın kesip satışa sunacaklarını söyledi. Balığı görünce şaşkınlıklarını gizleyemeyen vatandaşlar daha önce bu kadar büyük bir balığı yakından görmediklerini belirttiler. 

 

“Tavasını öneriyoruz” 

Balığın aşırı ilgi gördüğünü söyleyen balıkçı Emir Alp Cenikli, “Balık 2 metre 30 santim ve 103 kilo ağırlığında. Çok sık görülmeyen büyüklükte ve kiloda bir balık. Vatandaşlardan büyük bir ilgi görüyor. Selfie, fotoğraf çekilenler oluyor. Vatandaşın ilgisinden ötürü bugün tezgahımızda sergileyeceğiz. Yarın kesip kilosunu 35 TL’den satışa sunacağız. Yayın balığının mısır unuyla birlikte tavası güzel oluyor. Biz de bu şekilde pişirilmesini öneriyoruz” dedi.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.