Dolar 32,5988
Euro 34,7865
Altın 2.496,29
BİST 9.474,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

DEVA Partisi Lideri Ali BABACAN 2 GÜN BOYUNCA SAMSUN’DA!

Demokrasi ve Atılım Partisi(DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, bugün ve cuma günü Samsun’da bir dizi açılış, toplantı ve ziyaretleri gerçekleştirecek

DEVA Partisi Lideri Ali BABACAN 2 GÜN BOYUNCA SAMSUN’DA!
REKLAM ALANI
8 Temmuz 2021 07:00 | Son Güncellenme: 7 Temmuz 2021 19:02

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, bugün ve yarın Samsun’da olacak. Babacan 2 gün boyunca Yakakent, Alaçam, Bafra, Çarşamba, Tekkeköy, İlkadım ve Atakum ilçelerinde de çeşitli programlara katılacak, esnaf, çiftçi ve halkla bir araya gelecek.

BAFRA’DA ŞEHİR TURU
ALAÇAM’DA ESNAFLA BULUŞMA
Ali Babacan’ın 2 günlük Samsun gezisi ile ilgili açıklanan program, bu sabah Yakakent İlçesi’nde karşılama ile başlıyor. Daha sonra Bafra’ya geçecek olan Ali Babacan, otobüs ile şehir turu attıktan sonra partisinin ilçe binasını açacak. DEVA Partisi Bafra İlçe Kongresi’ne katılacak olan Babacan, Alaçam’da esnafla buluşma gerçekleştirdikten sonra Samsun’a dönecek.

TEKKEKÖY’DE İŞ İNSANLARIYLA YEMEK
Akşam yemeğinde Samsun basını ile buluşacak Ali Babacan, cuma günü ise Çarşamba İlçesi’ne geçerek sebze ve meyve halini ziyaret edecek. Cuma namazını Rıdvanpaşa Cami’nde kılacak olan Ali Babacan, Tekkeköy İlçesi’nde iş insanları ve muhtarlarla yemek yiyecek. İlkadım İlçesi’nde konvoy ile Çiftlik, 56’lar ve Bulvar üzerinde şehir turu atkacak olan Babacan, Atakum İlçesi’nde ise partisinin ilçe binasını azacak, esnaf ziyareti yapacak.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.