Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Dezavantajlı Vatandaşlarımız GİRİŞİMCİLİK Sertifikalarına Kavuştu

Girişimcilik destek programı kapsamında, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası, Bafra İşkur Hizmet Merkezi ve Samsun KOSGEB Müdürlüğü işbirliği ileengelli ve eski hükümlülere yönelikgerçekleştirilen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi sertifika töreni gerçekleştirilmiştir

Dezavantajlı Vatandaşlarımız GİRİŞİMCİLİK Sertifikalarına Kavuştu
REKLAM ALANI
18 Aralık 2017 16:52

Dezavantajlı katılımcılara verilecek desteğin amacı, engelli ve eski hükümlülerin kendi işlerini kurmasına, engellilerin mesleki eğitim ve rehabilitasyonları, işe ve işyerine uyum projeleri, destek teknolojileri ve korumalı işyerleri ile diğer projeler aracılığı ile istihdamlarına yardımcı olmaktır.

Açılış konuşmalarını yapan Bafra TSO Başkanı Göksel Başar;  ‘ Bafra İşkur Hizmet Merkezi ile yapmış olduğumuz mutabakat ve Samsun KOSGEB Müdürlüğü işbirliği ile dezavantajlı vatandaşlarımıza yönelik Kosgeb Girişimcilik Eğitimi tertip edilmiştir. Siz değerli kursiyerlerimize eğitim sırasında ve sonrasında oluşturduğumuz uzman ekip İş planı hazırlama konusunda mentörlük yaparak işyerlerinizi en kısa sürede açabilmeniz için destek sağlanmıştır. Hayalinizde ki iş fikrini gerçekleştirirken siz değerli Girişimcilerimize her konuda destek vermeye devam edeceğiz. Almış olduğunuz girişimcilik belgeleri ile gerçekleştireceğiniz iş fikirlerinin Bölgemize, size ve ailenize hayırlı olmasını dilerim’ dedi.

Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner ‘ Bafra Ziraat Odası olarak bu organizasyonlarda yer almaktan büyük mutluluk duyduk. Sertifikalarını alacak kursiyerlerimizi tebrik ediyorum.’ dedi.

Samsun KOSGEB Müdürü Nebahat Livaoğlu yaptığı konuşmalarında ‘ Bafra Ticaret Odası ve Bafra İşkur’un mutabakatı neticesinde gerçekleştirilen Girişimcilik Eğitimini tamamlayan kursiyerlerimiz iş planlarını tamamlayıp tarafımıza başvuru yapacaklar. Kursiyerlerimizin iş planlarını hazırlama hususunda uzman ekip ile destek veren Bafra TSO, Bafra İşkur ve Bafra Ziraat Odasına teşekkür ediyorum. Kuracağınız işlerin sizlere ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederim’ dedi.

Bafra İşkur Hizmet Merkezi Müdürü Yakup Ergenlik : ‘ Dezavantajlı vatandaşlarımıza yönelik gerçekleştirdiğimiz Girişimcilik Eğitimi neticesinde programı tamamlayan kursiyerlerimiz sertifikalarını almaya hak kazanmıştır. Kursiyerlerimizden 12 tanesi oluşturulan uzman ekibimizin hazırladığı iş planları ile KOSGEB Müdürlüğüne başvurularını yapacaklardır. Şahsım ve kurumum adına projemize destek veren Samsun KOSGEB Müdürlüğü, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası ve Bafra Ziraat Odasına teşekkür ederim. ‘ dedi.

Sertifika Törenine Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, Samsun KESGEB Müdürü Nebahat Livaoğlu, Bafra TSO Genel Sekreteri Talip Şahin, Bafra İşkur Merkez Müdürü Yakup Ergenlik ve kursiyerler katıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.