Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 20°C

‘DEZENFORMASYONA KARŞI TEDBİRLER SÜRECEK!..’

AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, ‘doğru haber’in önemine vurgu yaparak, “Hızla artan bilgi kirliliğine ve dezenformasyona karşı etkili tedbirler almayı sürdüreceğiz” dedi

‘DEZENFORMASYONA KARŞI TEDBİRLER SÜRECEK!..’
REKLAM ALANI
9 Ocak 2024 17:42

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

BASIN AHLAK İLKELERİNE BAĞLI KALARAK
Çiğdem Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi,

“Kamuoyunun hızlı ve doğru haber alma hakkı doğrultusunda görevini her nerede olursa olsun büyük bir fedakârlıkla ve özveriyle yerine getiren basın mensupları yerel, ulusal ve küresel gelişmelerin duyurulmasında önemli bir fonksiyon üstlenmektedir. Basın ahlak ilkelerine tavizsiz bağlı kalarak hakikati duyuran, zorlu şartlarda da olsa görevlerini hakkıyla ifa eden tüm basın çalışanlarına müteşekkiriz.

CANLARI PAHASINA GÖREV YAPANLAR
7 Ekim’den bu yana İsrail zulmüne maruz kalan Filistinlilerin yaşadığı dramı ve hiçbir insani, ahlaki ve vicdani değeri bulunmayan İsrail’in işlediği katliamları canı pahasına dünyaya duyuran medya mensupları tarihi bir sorumluluğun gereğini yerine getirmektedir. Filistin’de görevleri başında iken İsrail güvenlik güçleri tarafından öldürülen tüm gazetecilere ve medya mensuplarına bir kez daha rahmet diliyorum.

TÜRKİYE YÜZYILI İLETİŞİMİN YÜZYILI
Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde son 21 yılda ülkemizde her alanda yaşanan gelişmelerin iletişim alanına da olumlu yansımaları olmuştur. ‘İletişimin Yüzyılı’ olacak Türkiye Yüzyılı’nda vatandaşlarımızı ve dünyayı güvenilir kaynaklarla bilgilendirecek altyapıyı daha da güçlendirmeyi, hızla artan bilgi kirliliğine ve dezenformasyona karşı etkili tedbirler almayı sürdüreceğiz. Vatandaşlarımızın doğru habere ulaşma hakkının her platformda muhafaza edilmesi konusundaki bu kararlı duruşumuza katkı sunan tüm gazetecilere teşekkürlerimi sunuyorum.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde, gece gündüz demeden özveriyle çalışan basın emekçilerini tebrik ediyor, her birine meslek hayatlarında başarılar diliyorum.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.