Dolar 32,3659
Euro 34,9545
Altın 2.325,09
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

‘DİMDİK AYAKTAYIZ’

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, yeni yılda istihdam, üretim ve ekonominin yine en önemli önceliklerini olacağını söyledi

‘DİMDİK AYAKTAYIZ’
REKLAM ALANI
31 Aralık 2020 13:11

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, yeni yıl nedeniyle mesaj yayımladı. Yılmaz, “Milletçe, üzüntü ve sevinçleriyle bir yıla daha veda edip, umut ve beklentilerle dolu yeni bir yıla girmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

SALGININ ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ
2021 yılının ülkeye ve dünyaya barış, refah ile huzur getirmesini temenni eden Yusuf Ziya Yılmaz, mesajında ayrıcaşu ifadeleri kullandı:

“Toplumsal hayatımızda daima sağduyunun, hoşgörünün, kardeşliğin, sevgi ve saygının hakim olmasını diliyorum.
2020 yılında Türkiye’de, dünyanın her yerinde olduğu gibi önemli hadiseler yaşandı. Bunların en başında Kovid-19 salgını geldi. Geride bıraktığımız yıl içerisinde bir çok vatandaşımız yaşamını yitirdi, tedavi gördü. Dünyayı kıskacı altına alan pandemi yaşamı olumsuz yönde etkiledi. Mücadelemiz daha bitmedi. El birliği içerisinde maske, mesafe ve temizlik kurallarına da uygulayarak, devletimizin aldığı önlemlere ek kendi bireysel tedbirlerimizle sürece katkı vermeliyiz. İnanıyorum ki; Bizler üzerimize düşeni yerine getirirsek salgının üstesinden gelmeyi başaracağız.

BUNDAN SONRA DA BAŞARACAĞIZ
Dünya zor bir süreçten geçerken kendisine büyük hedefler koyan Türkiye, tüm zorluklara rağmen dimdik ayaktadır. İnanıyorum, şuan yaşadığımız bir çok sıkıntıları yine birbirimize kenetlenerek aşacağız. Devletimiz halkımızın yanında, halkımız da devletimizin. Geleceğimizin teminat altına alınması, geçmişte yaşanan acı derslerin yeniden ortaya çıkmaması, ekonomi, sağlık, eğitim ve güvenlik başta olmak üzere her alanda en iyi kazanımların elde edilmesi için önemli mücadeleler verilmektedir. İstihdam, ekonomi ve üretim en ön safhada gelmektedir. Sorunların üstesinden kararlı mücadelemiz, ilkeli duruşumuz ve birliğimizden aldığımız güçle gelmeyi nasıl bu zamana kadar başardıysak bundan sonrada böyle devam edecektir.

GÜLÇÜ VE MÜREFFEH TÜRKİYE
Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, liderliğinde hepimiz daha çok çalışarak, kucaklaşarak, güçlü müreffeh Türkiye için mücadele edeceğiz. 2023 hedeflerine odaklanan, Cumhuriyetimizin 100. yılına en iyi şekilde hazırlanan, büyük hedefler koyan Türkiye Cumhuriyeti Devleti, her şeyin üstesinden gelecek güce Allah’ın izniyle sahiptir.

Samsun Türkiye’nin en önemli kentleri arasındadır. Bu şehre uzun yıllar hizmet etme imkanı bulan bir kardeşiniz olarak güzel kentimiz için bir çok mücadelenin verildiğini hatırlatmak isterim. Kentimize yüreğimizde büyük sevgiler besleyerek hizmet etmeye çalışıyoruz ve en iyisini istiyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle 2021 yılının en başta sağlık, güzellikler getirmesini, ailenizle, sevdiklerinizle, huzurlu, barış, sıhhat ve afiyet içinde bir yıl geçirmenizi temenni ediyorum.”

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.