Dolar 32,3918
Euro 35,1481
Altın 2.325,22
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 22°C
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C

Disipline sevkedilen Usta’dan çarpıcı açıklamalar

MHP’de disipline sevkedilen Samsun Milletvekili Erhan Usta, sosyal medyadan zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Disipline sevkedilen Usta’dan çarpıcı açıklamalar
REKLAM ALANI
2 Ocak 2019 18:29

Usta, AK Parti ve MHP Genel Merkezi’ni eleştirerek, ”Kesilir belki, ama çekmeye gelmez boynum!” dedi

Erhan Usta, twitter hesabından flaş açıklamalarda bulundu. Usta, partisinin son yıllardaki oy oranlarından, ekonomik krizden bahsederken, AK Parti İl Başkanı Hakan Karadumanı’da eleştirdi. Usta’nın, ”Kimse MHP’yi aşağılayacak, MHP ile dalga geçecek kudrette değildir! Milliyetçi-Ülkücü Hareketi, kimseye ezdirecek değiliz! Samsun’da Milliyetçi-Ülkücü Hareketin hakkını savundum! Kesilir belki, ama çekmeye gelmez boynum!” sözleri dikkat çekti işte o tweetler,”2002, 2007, 2011 yılları genel seçim sonuçlarına göre, MHP’nin Samsun’da almış olduğu oy oranı, Türkiye genelinin altındayken;  Haziran 2015 ve Kasım 2015 Seçimlerin sırasıyla 1,6 ve 0,6 puan; 24 Haziran 2018 seçimlerinde ise 5,1 puan Türkiye genelinin üstünde gerçekleşmiştir.2009 ve 2014 yıllarında gerçekleştirilen yerel seçim sonuçlarına göre, MHP’nin Samsun’da almış olduğu oy oranı, büyükşehirde Türkiye Genelinin yaklaşık 8 puan üstünde, ilçelerdeyse Türkiye Genelinin yaklaşık 13 puan üstünde gerçekleşmiştir.Ekonominin gidişatı da seçim sonuçları üzerinde çok etkilidir. 2009 kriz yılında bile 87,4 olan Ekonomik Güven Endeksinin 2018 yılı Aralık ayında 75,2’e düştüğü, ekonominin kötüleştiği düşünülürse, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde, MHP avantajlı, AKP dezavantajlıdır.Demek ki bunlar, görülmemekte ve bilmemektedir! MHP’ye olan bu teveccüh neden aşağılanmakta ve alaycı bir şekilde davranılmaktadır! Samsun’da ittifakı zedeleyen “Buna, ancak gülerim…” diyen AKP İl Başkanı değil midir?Samsun’da ittifakı dinamitleyen, “AK Parti olarak, ittifaka ihtiyacı olan bir il değiliz” diyen değil midir?Kimse MHP’yi aşağılayacak, MHP ile dalga geçecek kudrette değildir! Milliyetçi-Ülkücü Hareketi, kimseye ezdirecek değiliz! Samsun’da Milliyetçi-Ülkücü Hareketin hakkını savundum! Kesilir belki, ama çekmeye gelmez boynum!”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.