Dolar 32,5933
Euro 35,0082
Altın 2.450,52
BİST 9.785,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Doğa severleri buluşturan kamp

Bisikletliler Derneği Bafra Temsilciliği tarafından organize edilen doğa kampı Tepebaşı Mahallesi Kovanlık mevkisinde yapıldı. Yaklaşık 25 doğaseverin katıldığı kamp bir gece konaklamalı olarak gerçekleşti

Doğa severleri buluşturan kamp
REKLAM ALANI
27 Şubat 2018 17:41

Gündüz çadırlarını kuran ve kuru ağaçları toplayan doğaseverler, çevreyi keşif amaçlı doğa yürüyüşü yaptılar. Bafra’da yeni kurulan Tilki Dağcılık Kulübü Derneği (TİKDAK) üyelerinin de katıldığı doğa kampında dernek başkanı Yiğit Kara kamp katılımcılarına triking konusunda uygulamalı eğitim verdi.

KAMP ATEŞİ EŞLİĞİNDE EĞLENDİLER

Kampın 4’üncüsünü gerçekleştiren doğaseverler 14 şubat 2018 tarihinde vefat eden kamp arkadaşları Mehmet Ali Karaman’ın anısına kamp alanına “Kampımızdasın” şeklinde fotoğraflı pankartını asarak onu yad ettiler. Akşam kamp ateşi etrafında söz oyunları oynayıp müzik eşliğinde eğlenen doğasever kampçılar, sabah kahvaltısından sonra kamp alanında çevre temizliği yapıp, Altınkaya Barajı’nın üst kısımlarına yürüyüş yaparak doğa fotoğrafları çektiler.

Kampı organize eden Bisikletliler Derneği Bafra Temsilcisi ve aynı zamanda Umut Derneği Başkanı Hülya Yangın Ertekin, “Gençlerimizi doğa ile iç içe yaşamaya, Baframızın tarihi, turistik bölgelerini keşfetmeye ve kamp kültürlerine öncülük etmeye çalışıyoruz. Doğa yürüyüşleri konusunda gençlerimize uygulamalı eğitim veren Tilki Dağcılık Kulübü Derneği teşekkür ederim. Yokluğunu her zaman hissedeceğimiz kamp arkadaşımız Mehmet Ali Karaman’a Allah’tan rahmet diliyorum. Gençlerimizle yaptığımız doğa kamplarımızda her zaman lojistik olarak destek aldığımız Bafra Belediyesine ve Tepebaşı muhtarına, güvenliğimizi sağlayan jandarmamıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.