Dolar 32,3865
Euro 35,0590
Altın 2.326,65
BİST 9.096,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

‘Dönem rehavete kapılma dönemi değil’

AK Parti Samsun milletvekili adayı Yusuf Ziya Yılmaz, “Dönem rehavete kapılma değil ülkemize, geleceğimize, irademize sahip çıkma dönemi” dedi

‘Dönem rehavete kapılma dönemi değil’
REKLAM ALANI
19 Haziran 2018 20:21

AK Parti Milletvekili adayı Yusuf Ziya Yılmaz, 24 Haziran seçim çalışmalarını Yakakent ilçesinde sürdürdü.

Merkez mahalle ve sahil şeridinde esnaf ziyaretleri yapan milletvekili adayı Yılmaz, vatandaşlarla tek tek tokalaştı, hal ve hatırlarını sordu, sohbet edip talep ve önerilerini dinledi.  AK Parti faaliyetleri hakkında da bilgi veren Yılmaz, seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakına destek istedi.

Açıklamalarda bulunan Yılmaz, Yakakent’in önemli bir sahil ilçesi olduğunu, insana huzur verdiğini söyledi.

SAMSUN HALKINA TEŞEKKÜR

Dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Samsun’da gerçekleştirdiği mitingde rekor düzeyde sağlanan katılım için halka ayrıca teşekkür eden Yılmaz, “Samsun halkı Cumhurbaşkanını bağrına bastı. Büyük bir kucaklaşma oldu. Verilen mesajlar çok önemliydi. Sayın Cumhurbaşkanımız Samsun’a olan sevgisini bir kez daha dile getirdi. 24 Haziran seçimlerinde geçmişte olduğu gibi yine büyük bir desteğin Cumhurbaşkanımıza, Cumhur ittifakına geleceğine inanıyoruz.” dedi.

REHAVETE KAPILMA YOK

“Dönem rehavete kapılma değil ülkemize, geleceğimize,  irademize sahip çıkma dönemi”diyen Yılmaz, “Çok çalışacağız, gece gündüz koşturacağız. Biz tüm kirli oyunları sandıkta bozduk. Bu seçimlerde de kirli oyunları halkımızın büyük desteğiyle sandıkta bozacağız. Halkımız her şeyin bilincinde. Seçimlere yüksek oranda katılımın sağlanmasını istiyoruz. Vatandaşlarımız mutlaka sandığa gitmeli. Milli iradeye her zaman güvendik, bundan sonrada en büyük destekçimiz güven kaynağımız olacak. Bizlerde ülkemizin bekası, gelişmesi büyük Türkiye için var gücümüzle çalışacağız.” diye konuştu.

Programa Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, İlçe Başkanı Ahmet Günel, Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Soğuk ve teşkilat üyeleri katıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.