Dolar 32,5403
Euro 34,8137
Altın 2.432,29
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Durmak yok çok çalışacağız

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, halkın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye büyük güven duyduğunu hatırlatarak, “Bu güvenin vebali çok büyük, onun için çok çalışacağız, durmayacağız” dedi

Durmak yok çok çalışacağız
REKLAM ALANI
7 Haziran 2018 19:28

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, 24 Haziran seçim çalışmalarını Çarşamba ilçesinde sürdürdü. Her gün bir ilçede program yapan Yılmaz, bu sefer de ‘Vakit Çarşamba Vakti’ dedi. AK Parti Çarşamba ilçe başkanı Halit Doğan ve teşkilat üyelerinin eşlik ettiği Yılmaz, programına esnaf ziyaretiyle başladı. Esnafın elini sıkan görüş ve taleplerini dinleyip onlarla sohbet eden Yılmaz, ilçede ilgiyle karşılandı. Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde Çarşambaya yapılan yatırımlardan da söz eden Yılmaz, özellikle vatandaşların köprü, yol ve su yatırımlarından dolayı teşekkürleri ile karşılaştı.

GÜVEN TAM

Onlarca işyerine uğrayan Yılmaz, buralarda birçok vatandaşla uzun ve samimi sohbetlerde gerçekleştirdi. Esnaf bir bayanı ziyaret eden Yılmaz, “Cumhurbaşkanımıza, AK Parti’ye ve sizlere sonuna kadar desteğiz. Ülke yeniden sizinle hayat buldu” sözleriyle karşılaştı.

TÜRKİYE OLACAĞIZ

“Biz halkımızın bu sevgisinin, güveninin karşılığını vermek için çalışıyoruz” diye Yılmaz,“Cumhurbaşkanımız ne diyor ? Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet. Bunu biz gerçekleştireceğiz. Nasıl? Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız. Bu cümleler çıkılan yolun önemini, hassasiyetini, büyük vebalini net bir şekilde anlatmaktadır. AK Parti davası millet davasıdır, AK Parti davası vatan, bayrak davasıdır. Halkımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye büyük güven duyuyor. Bu güvenin vebali çok büyük, onun için çok çalışacağız, durmayacağız.” dedi. Yılmaz, Çarşamba tekstil fabrikasını da ziyaret etti. Daha sonra teşkilat üyeleriyle birlikte ilçe programına devam etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.