Dolar 32,5515
Euro 34,8962
Altın 2.426,31
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Erhan USTA”Doğu Türkistan İçin Sessiz Kalamayız”

Samsun Milletvekili Erhan USTA, Doğu Türkistan’daki zulme sessiz kalmadı.

Erhan USTA”Doğu Türkistan İçin Sessiz Kalamayız”
REKLAM ALANI
6 Mart 2020 18:56

Usta’nın konuya ilişkin değerlendirmesi şu şekilde:
Doğu Türkistan İçin Sessiz Kalamayız
“Doğu Türkistan’daki Müslüman soydaşlarımız için daha ne bekleniyor? Kardeşlerimiz katlediliyorken bu sessizlik niye? Suriye’deki vatandaşlara dahi kolumuzun yanması pahasına yardım eli uzatırken, öz kardeşlerimizin katledilmesine susmak samimiyetsizlik değil de nedir?”

Zulmün Yanına Koronavirüs De Eklendi
“Özellikle böyle bir dönemde koronavirüs bahane edilerek kamplarda bir arada yaşayan milyonlarca soydaşımızın canına kast edilmesinden endişe duyuyoruz. Türkiye yalnızca coğrafyamız üzerinde yaşayanların değil dünyadaki tüm Türklerin devletidir!”

Vebali Boynumuzadır!
Devletimiz, soydaşlarımızın haklarını, canlarını, mallarını ve kültürlerini her ne pahasına olursa olsun korumakla yükümlüdür. Bu nedenle dış politikada ağırlığımızı koymalı ve bürokratik yollarla soydaşlarımızın sıhhatini takip etmeliyiz. Aksi halde vebali boynumuzadır!

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.