Dolar 32,5158
Euro 34,6976
Altın 2.489,34
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

“Bizim kavgamız açlıkla, işsizlikle, yoklukla ve yolsuzlukla”

İYİ Parti Samsun il teşkilatı ve ilçe başkanları, tanıtım toplantısında bir araya geldi.

“Bizim kavgamız açlıkla, işsizlikle, yoklukla ve yolsuzlukla”
REKLAM ALANI
6 Ocak 2018 16:31

Parti teşkilatı üyeleri, Anıt Park’taki Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktıktan sonra saygı duruşunda bulundu ve ardından İstiklal Marşı okudu. Partililer, daha sonra Sera’n Otel’de tanıtım toplantısına katıldı.

“PARTİZANLIKLARI, ADALETSİZLİKLERİ, KARANLIKLARI VE KUTUPLAŞMALARI BİTİRECEĞİZ”

İYİ Parti İl Başkan Ömer Süslü, 25 Ekim 2017’de Türk siyasi hayatına katılan İYİ Parti’nin siyasete yeni bir soluk, yeni bir heyecan ve yeni bir dil kazandıracağını söyleyerek “Referandum sürecinde ikiye bölünmüş milletimizi yeniden kucaklaştırabilmek ve umudu kırılmış milletimizin geleceğini güvence altına alabilmek adına kimseyle kavga etmeden, yeniden milletimizi kucaklaştıracak söylemlerle siyaset yapacağımızı sizlerin huzurunda beyan ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

“PARTİMİZİN ÇAĞRISI DEMOKRASİ VE İYİ BİR TÜRKİYE ÇAĞRISIDIR “

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in de ifade ettiği gibi: ‘Medeniyet Yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer’ dedik ve  tüm engellemelere ve baskılara rağmen inandığımız yolda hiç durmadan ilerledik. İl yönetimimiz ve ilçe başkanlarımızla birlikte mutlu bir Türkiye, mutlu bir Samsun inşa etmek için yola çıktık.Çıkmış olduğumuz bu yolda her geçen gün milletimizin İYİ Parti’ye ve Genel Başkanımıza çok büyük ilgi gösterdiğini müşahede ediyoruz. Toplumumuzda İYİ Parti heyecanı oluşmuştur. İYİ Parti milletimiz için umut olmuştur. Allahın izni, milletimizinde teveccühüyle iktidar olacağımıza inancımız tamdır. Çünkü bizler milletimize inanıyor ve güveniyoruz.

“OMUZ OMUZA MÜCADELE EDECEĞİZ”

İYİ Parti’nin Türkiye’yi rahatlatacağını ve ülkeye nefes aldıracağını belirten Başkan Süslü, “Partimiz gücünü sadece milletten almaktadır. Milletimizin üşüyen yüreğini ısıtmak için iyilik güneşini Türk milletinin üzerine doğurmaya azimli ve kararlıdır. Partimizin çağrısı, 21. yüzyılın gerçeklerini doğru okuyabilen, çağı yakalayan, bilgi ve teknoloji üreten, güçlü, zengin ve mutlu bir Türkiye kurma çağrısıdır. Herkes için adaletin ve hukukun üstünlüğünün esas olduğu, partizanlığın son bulduğu, fırsat eşitliğinin gerçekleştiği, basının engellenmediği bir Türkiye kurma çağrısıdır” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.