Dolar 32,3295
Euro 34,8452
Altın 2.388,10
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Esentepe muhtarın’dan İftar Yemeği

Esentepe muhtarın’dan İftar Yemeği
REKLAM ALANI
21 Mayıs 2019 11:59

19 mayıs a bağlı Esentepe mahallesinin mahalle muhtarı İslam SAĞLAM kendi evinin bahçesinde halka açık, iftar yemeği vererek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Büyük bir katılımın sağlandığı iftar yemeği öncesi din görevlileri tarafından aşrı şerifler ve ilahiler okundu. Akşam ezanının okunmasının ardından dualar eşliğinde oruçlar açıldı.

Muhtar İslam SAĞLAM:
Mübarek Ramazan ayı dolayısı ile Değerli Mahalle halkımızla eş dost hısım akraba ile birlikte olmak ve Oruçlarımızı açmak maksadı ile böyle bir organizasyon yaptık. Allah sevabına nail eylesin Oruçlarımızı açtık dualarımızı ettik. Rabbim bu güzel ayda yapılan amelleri kabul etsin
Ramazan Ayı İftarları birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için manevi güç vermektedir. Onun için bu birliğimizi de Mahallemizde ’ olsun, ilçemizde olsun ’ birbirimizden kopmadan tek vücut olarak hareket ediyoruz. Manevi günlerde olduğu gibi diğer etkinliklerde bir araya geleceğiz diyerek sözlerini tamamladı.
Katılan tüm davetlilere teşekkür ederim “dedi.  

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.