Dolar 32,4966
Euro 34,7509
Altın 2.477,12
BİST 9.556,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 19°C

‘FAALİYET RAPORU’NA ONAY!

Canik Belediyesi’nin 2021 yılı hizmet, yatırım ve çalışmalarını kapsayan faaliyet raporu Belediye Meclisi tarafından oy birliğiyle kabul edildi

‘FAALİYET RAPORU’NA   ONAY!
REKLAM ALANI
5 Nisan 2022 19:51

Canik Belediye Meclisi 2022 Nisan ayı dönemi açılış toplantısı Canik Belediyesi Hizmet Binası Meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi.Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı başkanlığında toplanan mecliseüyeler tarafından tam katılım sağlandı.Toplantı, gündemde yer alan maddelerin görüşülmesinin ardından Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı tarafındangerçekleştirilen sunumla devam etti.Canik Belediyesi’nin 2021 yılına ait hizmet, yatırım ve çalışmalarını kapsayan faaliyet raporu Belediye Meclisi tarafından oy birliğiyle kabul edildi.

‘ŞEFFAF BELEDİYECİLİK’ ANLAYIŞI
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı tarafından sunulanrapordabelediyenin imar çalışmalarından kültür hizmetlerine, çevre düzenlemelerinden eğitim faaliyetlerine kadar son bir yıl içerisindegerçekleştirmiş olduğuhizmet, yatırım ve çalışmalar yer aldı. Canik Belediye Meclisi’nin üç yıllık hizmet süresinibaşarıyla tamamladığını belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, “Bu üç yıllık zaman zarfında şeffaf belediyecilik anlayışıyla hizmet verdik. Hiç kredi kullanmadan önemli yatırımlar gerçekleştirdik. Her geçen gün daha da büyüyüp gelişerek ayakları yere basan, yaşanabilir bir ilçe meydana getirdik.Canik’i kısa sürede ses getiren bir ilçeye dönüştürdük” dedi.

‘YATIRIMLARIMIZ HIZ KESMEYECEK’
Kısa sürede büyük mesafe kat ettiklerini söyleyen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, yeni yatırımlarla birlikte ilçeyi hak ettiği yere getirmeyi hedeflediklerini ifade etti. Başkan İbrahim Sandıkçı, birlik ve beraberlik içerisinde devam eden hizmet ve yatırımların önümüzdeki yıllarda da hız kesmeden, kararlılıkla devam edeceğini sözlerine ekledi.Toplantıda meclis üyelerinin ramazan ayını tebrik eden Başkan Sandıkçı, “Sorumluluğunu üstlendiğimiz ilçemizde, ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımızı gözetmekle yükümlüyüz. Bu konuda daha çok hassasiyet göstermemiz gerekmektedir” diye konuştu.

Toplantının devamında 2021 yılı Denetim Komisyon Raporu teklifi, Meclis Denetim Komisyon Başkanı Nurullah Hekimoğlu tarafından üyelere bilgi olarak sunuldu. Ayrıca toplantıda bu yıl mecliste görev yapacak İhtisas Komisyonu seçimi açık oylama ile yapıldı. Gizli oylama ile yapılan Encümen Üyeliği seçiminin ardından toplantı sonlandırıldı.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.