Dolar 32,3168
Euro 35,0597
Altın 2.307,99
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

FACİADAN DÖNÜLDÜ!

Samsun’un Terme İlçesi’nde bulunan kapalı pazar alanının çatısı kar yığınına dayanamayarak çöktü. Yaklaşık 150 esnafın tezgâh açtığı pazar alanı kullanıma kapatıldı

FACİADAN DÖNÜLDÜ!
REKLAM ALANI
27 Ocak 2022 17:10 | Son Güncellenme: 27 Ocak 2022 17:27

Samsun’un Terme İlçesi’nde bulunan kapalı pazar alanının çatısı, bölgede etkili olan kar yağışı sonrası kar yığınına dayanamayarak çöktü. Tamamı demirden oluşan çatı, gün içerisinde eğilmeye başladıktan sonra polis ve zabıta ekipleri bölgeyi abluka altına alarak alanı kullanıma kapattı.

GECE YARISI ÇÖKTÜ
3 bin metrekare alana kurulu olan kapalı pazar yerinin çatısı, gece saatlerinde büyük bir gürültüyle çöktü. Yaklaşık 150 pazar esnafının tezgâh açtığı alanda, olayın gündüz yaşanmaması ise muhtemel facianın önüne geçti.

‘MAĞDURİYET YAŞANMAYACAK’
Pazar yerinde incelemelerde bulunan Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, olayda can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığını ifade ederek, “Tüm ilçemize ve esnaflarımıza geçmiş olsun diyoruz. Can kaybının ve yaralanmanın yaşanmamış olması en büyük tesellimiz. En geç yarın bilirkişi ile gerekli tutanaklar tutularak esnaflarımızı ve hemşehrilerimizi daha konforlu bir pazar alanına kavuşturmak için çalışmalarımızı başlatacağız. Bu süreçte esnaflarımız ve hemşehrilerimizi mağdur bırakmamak adına tuhafiye pazarı ve Ramazan Sokağımızın olduğu bölgeyi geçici pazar alanı olarak hazırladık. Ekiplerimiz gerekli düzenleme ve temizleme çalışmalarını tamamlamak üzere. Bir süre esnafımız burada hizmet verecek. Sonrasında hızlı bir şekilde kapalı pazar alanımızla ilgili çalışmalarımızı tamamlayacağız. Tüm ilçemize tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.