Dolar 32,3577
Euro 34,9584
Altın 2.325,14
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

YENİ HAT!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (SASKİ), 19 Mayıs ve Atakum ilçelerinde 11 milyon lira değerinde toplam 80 bin metre kanalizasyon hattı döşeyecek

YENİ HAT!
REKLAM ALANI
17 Şubat 2022 19:22

Samsun Büyükşehir Belediyesi SASKİ, altyapıya yaptığı yatırımlara bir yenisini daha ekledi. 19 Mayıs ilçesine bağlı Dereköy ve Engiz ile Atakum ilçesine bağlı İncesu, Çakırlar ve Taflan Mahallelerine 11 milyon lira harcanarak toplam 80 bin metre kanalizasyon hattı döşenecek. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Yapılan yatırımlar ile birlikte hemşerilerimiz içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyunda hiçbir sorun yaşamayacak” dedi.

19 MAYIS VE ATAKUM’DA 5 MAHALLEDE
İlçelere sağlıklı ve kesintisiz altyapı hizmetlerinin verilebilmesini sağlamak amacıyla ekonomik ömrünü tamamlamış olan kanalizasyon hatlarını yenileyen Samsun Büyükşehir Belediyesi SASKİ Genel Müdürlüğü, hazırlanan proje kapsamında 19 Mayıs ve Atakum ilçelerindeki 5 mahallede başlayan yenileme çalışmalarında şimdiye kadar 25 bin metre çeşitli çaplarda kanalizasyon hattı döşendi. Bölgeye yapılan 11 milyon liralık altyapı yatırımı ile toplam 80 bin metre hat döşenecek. Çalışmalar kapsamında 1247 hanenin de kanalizasyon altyapı bağlantıları yapıldı. Yapılan yenileme ile birlikte bölgeden toplanan atık sular çevreye zarar vermeden arıtma tesislerine iletilebilecek.

SAĞLAM ALT YAPI, SAĞLAM GELECEK
Yapılan çalışmalar ile 19 Mayıs ve Atakum ilçesinin altyapısına 11 milyon liralık yatırım yaptıklarını söyleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Büyükşehir belediyesi olarak sağlam altyapılarla şehrimizin geleceğini garanti altına almak adına çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu hedefle 19 Mayıs ve Atakum ilçelerimiz için planladığımız 11 milyonluk dev altyapı projesinde çalışmalarımız hızla devam ediyor. Bu kapsamda bölgeye toplam 80 bin metre kanalizasyon hattı döşenecek. Yapılan yatırımlar ile birlikte hemşerilerimiz içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyunda hiçbir sorun yaşamayacaklar” dedi.

Göreve geldiği 2019 yılında tüm ilçe belediyeleriyle tek tek toplantılar yaptığını da dile getiren Başkan Demir, “Bu toplantılarda ilçelerimizden önem sırasına göre ihtiyaçlarını bize iletmelerini isteyerek tüm sorunlarını tespit ettik. Bunları; hangi parayla, hangi ekiple, hangi zaman diliminde yapabiliriz onu planladık. Şimdi de o plan çerçevesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.