Dolar 32,3812
Euro 35,0207
Altın 2.325,80
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

‘FELAKET Mİ BEKLENİYOR?..’

Samsunspor Taraftar Grupları, Eyüpspor maçında yaşanan olayların Passolig ve NETAŞ’tan dolayı olduğunu, ortaya çıkan mağduriyetin bir an önce giderilmesini istediklerini belirtti

‘FELAKET Mİ BEKLENİYOR?..’
REKLAM ALANI
23 Ağustos 2022 19:12

Cumartesi günü oynanan Samsunspor-Eyüpspor maçı önçesi taraftarın stadyum girişlerinde yaşadığı sorunlar, kamuoyunda tartışmaları da beraberinde getirdi. Samsunspor Taraftar Grupları, ortak bir açıklama yaparak, olayların Passolig ve NETAŞ’tan kaynaklandığını belirtti.

ŞİRKET YÖNETİCİLERİ 3 MAYMUNU OYNUYOR
Samsunspor Taraftar Grupları ortak açıklamasında şöyle denildi:

“Yıllardır yaşadığımız ve son olarak Samsunspor – Eyüpspor maçı öncesinde ve sonrasında iyice kontrolden çıkan olaylar karşısında son derece üzgünüz. Samsunspor’a gönül vermiş binlerce taraftarın maruz kaldığı bu çilenin tek bir sebebi vardır. O da teknolojinin gerisindeki imkanlarla hizmet veren ve bizleri mağdur eden Passolig ve NETAŞ şirketleridir! Turnikelere hakim olamayan, ellerindeki tabletleri çalışmayan, uzun kuyrukların ve izdihamların oluşmasına sebep olan Passolig ve NETAŞ, ortaya çıkan bu mağduriyeti bir an önce gidermelidir! Taraftarlarımızı adeta çileden çıkartan sorunlar zincirine karşı Samsunspor Yönetimi ve İl Emniyet Müdürlüğümüz gerekli girişimlerde bulunarak, sorumluluklarını yerine getirmiştir. Ancak bütün girişimlere rağmen Passolig ve NETAŞ yöneticileri 3 maymunu oynamaktadır.

‘İNTERNET ÇEKMİYOR, TABLETLER ESKİ’
Passolig ve NETAŞ çalışanlarının ‘internetimiz çekmiyor, tabletlerimiz eski’ gibi ucuz bahanelerin arkasına sığındığı, çıkış kapılarının dahi çalışmadığı bu mağduriyet, ciddi bir gerginlik yaratmaktadır. Maç öncesi ve sonrası, Samsunspor aşığı taraftarlarımız ile hem Samsunspor yönetimini hem de polisimizi karşı karşıya getiren bu sorunların öncelikli muhatabı olan Passolig ve NETAŞ bir an önce eksiklerini gidermeli ve bu utanç görüntülerine son vermelidir. Taraftarıyla, yönetimiyle, takımıyla Samsunspor büyük bir ailedir, örnek bir camiadır! Bu büyük ailenin tek bir ferdini bile mağdur etmek, kimsenin ne haddi ne de hakkıdır. Passolig ve NETAŞ gibi köklü şirketlere bu tablo yakışmamaktadır.

SAMSUN VALİSİ’NE ÇAĞRI
Samsunspor’a gönül vermiş binlerce insanın mağdur edildiği bu olaylar karşısında Samsun Valimiz Zülkif Dağlı’nın da duyarsız kalmayacağına olan inancımız tamdır. Allah korusun, stadı acil şekilde terk etmemiz gereken ciddi bir olumsuzluk karşısında tamamen çaresiz kalacağımızın ve çıkış kapılarında yaşanabilecek bir izdiham halinde büyük felaketlerin yaşanabileceğini öngörmek gerekiyor. Bu konuda valimizden önemli bir adım bekliyoruz.”

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.