Dolar 32,5560
Euro 34,9367
Altın 2.444,87
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Bu gurur Fen Edebiyat’ın!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Fen Edebiyat Fakültesi, 2020-2021 eğitim-öğretim yılı mezunlarını verdi. Törende öğrenciler mezuniyet heyecanı yaşayarak diplomalarını aldı

Bu gurur  Fen Edebiyat’ın!
REKLAM ALANI
29 Temmuz 2021 20:01

OMÜ’nün merkez Kurupelit Kampüsü’ndeki tören alanında gerçekleştirilen mezuniyet töreninde büyük bir heyecan ve gurur yaşandı, Törenin açılışında konuşma yapan Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emin Kasap, mezun olan öğrencilerin sevincini paylaşmak, fakültenin ülkeye kazandıracağı mesleğinde yetkin genç beyinleri uğurlamak için bir arada bulunduklarını söyledi.

DEKAN KASAP: BİZLERİ ONURLANDIRACAKSINIZ
Dekan Kasap konuşmasında, “Yıllardır devam ettirdiğiniz eğitim hayatınızın zorlu bir sürecini daha başarıyla tamamladınız. Arkanıza dönüp baktığınızda hepiniz bu süreçte zorlu bir eğitimden geçtiğinizi göreceksiniz. Özellikle ciddi bir salgın döneminde okulunuzdan, arkadaşlarınızdan ve hocalarınızdan uzak kaldınız. Buna rağmen bugün her biriniz artık kendinize, ailenize ve ülkenize karşı sorumlu birer yıldızsınız. İnanıyoruz ki, yapacağınız işlerde size verdiğimiz çağdaş ve en üst düzey bilgilerle, kısa zamanda kariyer basamaklarını hızla tırmanacak ve önemli başarılar elde edeceksiniz. Sizler, başarıdan başarıya koşarken Ondokuz Mayıs Üniversitesi’ni daha da yüceltecek ve bizleri onurlandıracaksınız” dedi.

FAKÜLTE 1’İNCİSİNDEN HOCALARINA TEŞEKKÜR
Mezun öğrenciler adına konuşma yapan fakülte birincisi Matematik Bölümü öğrencisi Merve Nur Gökalp ise, “İçinde bulunduğumuz bu zorlu dönemde ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaçlarının, sorumluluklarının farkındayız. Ülkemizin sayılı üniversitelerinden biri olan OMÜ’den mezun olmak bizleri onurlandırmaktadır. Bugünlere gelmemizde emekleri olan hocalarıma teşekkür ederken arkadaşlarımı da bundan sonraki hayatlarında başarılar dilerim” diye konuştu.

Konuşmaların ardından dereceye giren fakülte birincisi Matematik Bölümü öğrencisi Merve Nur Gökalp, fakülte ikincisi Sanat Tarihi Bölümü öğrencisi Sedef Kaptan, fakülte üçüncüsü Coğrafya Bölümü öğrencisi Rabia Nur Özcan’a diplomaları ve hediyeleri hocaları tarafından verildi. Mezuniyet töreninin sonunda öğrenciler, keplerini havaya atarak mezuniyet sevinci yaşadı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.