Dolar 32,6905
Euro 34,8057
Altın 2.506,32
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Fuat Köktaş’tan Fatsa ve Ünye’de İDDİALI SÖZLER…

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Türkiye’nin 20023, 2053 ve 2071 hedefleri olduğunu hatırlatarak, “Tüm bu engeller aşılarak yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz” dedi

Fuat Köktaş’tan Fatsa ve Ünye’de İDDİALI SÖZLER…
REKLAM ALANI
11 Ekim 2020 18:02 | Son Güncellenme: 11 Ekim 2020 18:20

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, “Milletimize ve ülkemize hizmet yolunda, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında dimdik durarak, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine kayıtsız, şartsız kilitlenmiş olarak, bütün engelleri aşıp yolumuza emin adımlarla da ilerleyecek, Allah’ın izniyle zafer bayrağını en yükseğe dikeceğiz” dedi.

KONGRELER, TAZELENME SÜRECİ
Fuat Köktaş, Ordu‘nun Fatsa ve Ünye ilçelerinde partisinin kongrelerine katarak divan başkanlığı görevini yürüttü. ‘İnandığın Yolda Yürü’ sloganıyla büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleşen her 2 kongrede yaptığı konuşmalarda önemli mesajlar veren Köktaş, “Kongrelerimiz bizim için yenilenme, tazelenme süreçleridir. Oluşan yeni yönetimlerle birlikte hizmet yarışındaki bayrağın daha da yukarılara taşınmasıdır” dedi.

KATMA DEĞERLİ ÜRETİM
Fuat Köktaş, teşkilat üyelerine şu şekilde seslendi:

“Değerli teşkilat üyelerimiz; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkemiz, her alanda büyük bir değişim ve dönüşüm süreci yaşamaktadır. Özellikle giderek gelişen Milli Teknoloji Hamlesini; yerli ve milli sanayileşme, savunma, havacılık ve uzay teknolojilerini AR-GE çalışmalarıyla daha da büyütmektedir. Tasarlanan ve geliştirilen onlarca yerli ve milli teknoloji ürünler birçok ülke tarafından ilgiyle takip edilerek, övgüyle söz edilmektedir. Katma değeri yüksek üretimler sayesinde küresel rekabet gücümüz daha da artacaktır. Bizler teşkilat üyeleri olarak, milletimize ve ülkemize hizmet yolunda, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında dimdik durarak, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine kayıtsız, şartsız kilitlenmiş olarak, bütün engelleri aşıp yolumuza emin adımlarla da ilerleyecek, Allah’ın izniyle zafer bayrağını en yükseğe dikeceğiz.”

YENİ YÖNETİMLERİ TEBRİK ETTİ
Tek liste halinde gidilen Fatsa 7’nci Olağan Kongresi’nde İsa Yüksel, Ünye 6’ncı Olağan Kongresi’nde ise Kenan Selim Argan başkan olarak seçildi. İlçe başkanlarını ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eden Milletvekili Köktaş, “Kongrelerimizin partimize, ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.