Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

”Gazetecilik onurlu bir meslektir”

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlama Mesajı

”Gazetecilik onurlu bir meslektir”
REKLAM ALANI
10 Ocak 2019 13:21 | Son Güncellenme: 10 Ocak 2019 13:50

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, gazeteciliğin onurlu ve zor bir görev olduğunu söyledi.

”15 TEMMUZ’UN BASTIRILMASI BASININ GÜCÜ İLE OLMUŞTUR”
Darbe girişimin bastırılmasında basın kuruluşlarının büyük bir katkısı olduğunun altını çizen Mustafa Demir, ‘Yazılı ve görsel basının ne kadar etkili bir iletişim aracı olduğunu 15 Temmuz kanlı darbe girişiminde bir kez daha gördük. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın halkı meydanlara davet ettiği duyurusu gazetecilerimiz aracılığı ile halkımıza ulaştı. Bu çağrı ile bir anda milyonlar sokağa çıktı. Basın kuruluşları ve gazeteciler darbe girişiminin bastırılmasında büyük bir rol oynamışlardır.”

”BASIN KURULUŞLARI, ŞEHRİMİZİN GELİŞMESİNE ÇOK BÜYÜK BİR KATKI SAĞLAMAKTADIR’
Basın kuruluşlarının son yıllarda daha da geliştiğine vurgu yapan Demir, ”Yazılı, görsel ve özellikle internet medyası daha da gelişti. Basın mensuplarımızın bu önemli görevi yerine getirmek, vatandaşlarımızı bilinçlendirmek ve her konuda haberdar etmek için mesai kavramı gözetmeksizin her koşulda tarafsız, ilkeli ve sorumlu gazetecilik anlayışı içerinde büyük fedakarlıkla verdikleri mücadele takdire şayandır.
Ülkemizin ve şehrimizin gelişmesine katkısı çok büyüktür. Bu vesile ile görevini en iyi şekilde yerine getirme gayreti içerisinde olan basın emekçisi arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlar, görevlerini yaparken hayatlarını kaybeden basın mensuplarımıza da Allah’tan rahmet diliyorum” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.