Dolar 32,3241
Euro 34,9742
Altın 2.312,74
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Gençler Tam Donanımlı Mekanlarda Eğitim Alıyor

Gençler Tam Donanımlı Mekanlarda Eğitim Alıyor
REKLAM ALANI
13 Şubat 2016 18:17

AK PARTİ’Lİ GENÇLERLE ‘GENÇLİK KAMPI’NDA BİR ARAYA GELEN İLKADIM BELEDİYE BAŞKANI ERDOĞAN TOK, "AK PARTİ HÜKÜMETLERİNİN GENÇLERE NE KADAR ÖNEM VERDİĞİNİ BURADAN GÖRÜYORUZ Kİ,  GENÇLERİMİZ ŞİMDİ MODERN, TAM DONANIMLI MEKANLARDA BU EĞİTİMİ ALIYORLAR" DEDİ. (İHA/SAMSUN-İHA)

AK Parti’li gençlerle ‘Gençlik Kampı’nda buluşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “AK Parti hükümetlerinin gençlere ne kadar önem verdiğini buradan görüyoruz ki, gençlerimiz şimdi modern, tam donanımlı mekanlarda eğitim alıyorlar” dedi.
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti İl Gençlik Kolları tarafından gerçekleştirilen ‘2. Geleneksel İstişare Kampı’nda gençlerle bir araya geldi. Samsun 19 Mayıs Gençlik Kampı’nda sabahın erken saatlerinden gençlik kolları mensupları ile buluşan Başkan Tok gençlere “Ümmet Gençliği” adlı konferans ile teşkilatçılık noktasında geçmiş tecrübelerini aktardı.
Gençlerin her zaman yanında ve destekçisi olduğu için Başkan Tok’a teşekkür eden AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Caner Göktepe, “Bir telefon kadar uzağımızda olan isteklerimizi hiç bir zaman geri çevirmeyen başkanımızı kampımızda ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bizlerin her zaman yanında olan her türlü desteği ile bizleri yalnız bırakmayan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’a teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“AZİM VE SABIRLA ÇALIŞIN”
Gençlerim azimli ve sabırla çalışmalarının sonunda büyük başarılara imza atacağını söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Sabahın ilk saatlerinden karşımızda güçlü dimdik duran gençlerimiz ile bir arada olmak bizlere onur ve güç veriyor. AK Parti İl Gençlik Kollarımız tarafından düzenlenen 2. Geleneksel İstişare Kampı’nda bir araya gelerek ülkesinin şehrinin geleceği için günlerce istişareler yapan gençlerimizi tebrik ediyorum. Görüyoruz ki gençlerimiz doğru yolda hızla ilerliyor. Başarının sırrını bulan gençlerimizde başarının her zaman çalışmakta olduğunu anlamış durumda. Bizler de yorulmadan çalışan gençlerimizi gördükçe daha çok iş ve hizmet aşkı ile koşturmaya devam ediyoruz. Gençlerimiz bizlere her zaman güç veriyor. Onların gözlerindeki parıltıyı heyecanı gördükçe her zaman onlara destek olma gereği duyuyoruz. Eğer gençliğimizi sağlam tutarsak, geleceğimizi aydınlatmış olacağız. Genç inancı ve idealı uğruna fedakarlık yapabilendir. Ben de gençlerimizde bu fedakarlığı görüyorum. Yorulmak bilmeyen gece-gündüz çalışan gençlerimizi gördükçe, geleceğe emin ve sağlam adımlarla ilerlediğimize şahit oluyoruz” diye konuştu.

“GENÇLERE ÖNEM ARTTI”
AK Parti Hükümeti tarafından gençlere yönelik önemli ve büyük projelere imza atıldığını belirten Tok, “AK Parti hükümeti gençlerimizi her zaman sahiplenmiş, sahip çıkmıştır. Geliştirilen projeler ile gençlerin önü sonuna kadar açılmıştır. Gerek eğitim gerek sosyal alanlarda büyük başarılara imza atan devletimiz gençlerimiz için yeni ve geleceğe dair büyük adımlar atmaya da devam ediyor. İçinde bulunduğumuz Gençlik Kampı gibi gençlerin sosyal kültürel gelişimlerini arttıracak bu mekanlarla gençlere verdiği önemi her zaman gösteren Gençlik ve Spor Bakanlığımız İlkadım ilçemizde Türkiye’nin en büyük gençlik merkezinin temellerini attı. İlçemizde hayat bulan bu merkez gençlerimizi sokaklardan çekerek kötü alışkanlıklardan uzaklaştıracak ve topluma faydalı bir birey haline getirecek. Bir belediye başkanı olarak gençliğimde şuan AK Parti Gençlik Kollarımızın gerçekleştirdiği istişare kamplarını çadırların içinde gerçekleştiriyorduk. Şimdi büyük anlamda imkanlarımız var ve gençlerimiz bu imkanlardan en güzel şekilde faydalanarak ülkesine milletine en güzel şekilde hizmet etme anlayışı ile büyük başarılara imza atmalıdır” şeklinde konuştu.
Konuşmasının ardından gençlerle hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Tok daha sonra gençlere İlkadım Belediyesi tarafından derlenen “Divan Şiiriyle Değerler Eğitimi Kitap Seti” armağan etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.