Dolar 32,5182
Euro 34,7440
Altın 2.489,73
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

Gençlik ve Spor’dan ANLAMLI ETKİNLİK…

Samsun genelindeki 18 devlet yurdunda kalacak öğrenciler için ‘Gelin Tanış Olalım’ etkinliği düzenledi

Gençlik ve Spor’dan   ANLAMLI ETKİNLİK…
REKLAM ALANI
20 Ekim 2021 18:26

Samsun ve ilçelerinde bulunan 18 Gençlik ve Spor Bakanlığı’na ait yurda kayıt yaptıran öğrencilere yönelik düzenlenen ‘Gelin Tanış Olalım’ etkinliği, geniş katılımla gerçekleştirildi. Öğrencilere okudukları yeri tanımak ve birbirleri ile kaynaşmak için büyük fırsat sunan etkinlik büyük ilgi gördü.

ÜNİVERSİTEYE YENİ KAYIT YAPTIRANLAR
Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Eğitim Sosyal Kültürel Faaliyetler Şube Müdürlüğü’nün düzenlediği organizasyonda il genelinde öğrenim görecek ve yurtlara yeni kayıt yaptırmış öğrenciler, Samsun’un tarihi ve turistik yerleri gezme imkanı buldu. İlk olarak Samsunum 1 gemisi tura çıkan öğrenciler daha sonra sırasıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Kurtuluş Savaşı mücadelesini başlatmak üzere Samsun’a geldiği Bandırma Vapuru’nun replikasını, Türkiye’nin en büyük oyuhcam müzesini, Destanlar Müzesi’ni, Kent Müzesi’ni ve Amazon Köyü’nü ziyaret etti.

YUNUS EMRE’DEN İLHAM ALAN PROJE
Başarılı bir organizasyona daha imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, “Büyük halk ozanımız Yunus Emre’nin, ‘Gelin tanış olalım, işi kolay kılalım, sevelim sevilelim, dünya kimseye kalmaz’ dörtlüğünden yola çıkarak düzenledğimiz ‘Gelin Tanış Etkinliği’, eğitim öğrenim için Samsunumuzu tercih eden gençlerimizin ilimizi daha iyi tanımaları ve kısa sürede uyum sağlamaları açısından son derece önemli. Başarılı bir organizasyon oldu. Desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Mustafa Demir’e de teşekkür ederiz” dedi.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.