Dolar 32,5389
Euro 34,9451
Altın 2.458,92
BİST 9.876,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

‘GEREKEN YAPILACAK!..’

Samsun’da Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, kamuoyuna yansıyan usulsüzlük iddialarıyla ilgili Atakum Belediye Meclisi’ni bilgilendirdi ve, “Gereken işlem yapılacak” dedi

‘GEREKEN YAPILACAK!..’
REKLAM ALANI
7 Ekim 2022 17:08

Samsun’da Atakum Belediyesi Ekim ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci başkanlığında gerçekleştirildi. Mecliste komisyonlardan gelen 11 gündem maddesi karara bağlandı.

‘İDDİALAR SORUŞTURULUYOR’
Meclis sonunda Başkan Deveci basına ve kamuoyuna yansıyan Atakum Belediyesi personelinin usulsüzlük gerçekleştirdiğine dair iddialar hakkında bilgi verdi. Soruşturmanın üst makamların da bilgilendirilmesiyle başlatıldığını belirten Başkan Deveci, “Belediyenin görev alanına giren, ruhsat almayla ilgili bir işlemde usulsüz bir öneride bulunulduğu, birkaç kişiyle çıkar amaçlı bir ilişki içine girildiği iddia edildi. Elimde bazı belgeler var, onlar delil başlangıcı niteliğinde. Daha sonra kendisi de sorumluluğun altında olduğunu bile bile başvurdu. Ben de dilekçeyi aldığım gün Teftiş Kurulumuzda soruşturma başlattım. Soruşturmanın kişilerin hukukunu korumak için en azından tarafların ifadelerini alıncaya kadar gizlilik içinde yürüsün istiyorum. Kamuoyuna yansıyan gibi olmayabilir ama bir iddia var ve bu iddiaya ilişkin soruşturma başlattık. Konu aydınlandıkça hem kamuoyunu hem de sizleri bilgilendireceğim” dedi.

‘BELEDİYENİN HAYSİYETİNİ KORUYORUZ’
Görevinin bu gibi konularda titiz davranmak olduğunu kaydeden Başkan Deveci şu şekilde sürdürdü:

“Bu tip şeylerin Atakum Belediyesi’nde olmamasını isterdim. Ama insanın olduğu yerde her şey oluyor. Sizden de rica ediyorum, burası bizim ve bu belediyenin haysiyetini biz koruyoruz. Nereden bir şey duyuyorsanız, elimizde ne varsa el birliği içerisinde üzerine gideceğimden gereken işlemleri yapacağımdan hiçbirinizin kuşkusu olmasın. Zaten bizim görevimiz o. Biz bir ağabey, bir yönetici olarak uyarı görevimizi sürekli yapıyoruz. Eksik kalan yerlerde birbirimizi tamamlıyoruz. Buna rağmen bir yerde iş çevriliyorsa duyduğumuzda onun üzerine gidiyoruz. Bu da onlardan birisi, dilerim son olur.”

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.