Dolar 32,5158
Euro 34,6136
Altın 2.489,76
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 18°C

‘HABERLER GERÇEK DEĞİL’

Samsun’un Çarşamba İlçesi’ndeki BES çalışanı Uğur Yasin Özgür, “Gazetelerde ve internette ölümden döndüğüm, kör olduğum şeklinde haberler çıktı. Bunlar kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır” dedi

‘HABERLER GERÇEK DEĞİL’
REKLAM ALANI
7 Temmuz 2021 17:08

Samsun’un Çarşamba İlçesi’nde Biokütle Enerji Santrali’nde (BES) geçtiğimiz cuma gecesi meydana gelen iş kazasında hafif yaralanan Uğur Yasin Özgür, “Sosyal medyadaki fotoğraflarımı bu şekilde kullanarak bundan çıkar sağlamaya çalışan, Oltan ve Köleoğlu Enerji’yi bunun üzerinden yıpratmaya uğraşanlardan davacı olacağım” dedi.

‘İLK MÜDAHALEM İŞ YERİNDE YAPILDI’
Samsun’un Çarşamba ilçesi Eğerceli Mahallesi’nde Oltan ve Köleoğlu Enerji’nin (OKE) sahibi olduğu Çarşamba Biokütle Enerji Santrali’nde 2 Temmuz gecesi yaşanan iş kazasında hafif yaralanan saha gözlemciliği bölümünde görevli 23 yaşındaki Uğur Yasin Özgür, yaşadıklarını anlattı. Kazanın denseör ünitesinde gerçekleştiğini belirten Uğur Yasin Özgür, “Denseör ünitesinde çalışırken kör tıpanın sıyırması sonucu bir kaza meydana geldi. Oyalın hemen ardından ilk müdahalem yapıldı ve gözlerim göz yıkama solüsyonu ile temizlendi. Daha sonra şirket yetkilileri tarafından hastaneye götürüldüm” dedi.

‘KALICI BİR SORUNUM YOK’
Hastanede yapılan kontrollerde kendisine önemli bir sorun olmadığı söylenen Uğur Yasin Özgür, “Bir gün sonra direk göz doktoruna gittim. Burada yapılan muayene sonrasında doktorum bana kalıcı bir sorun olmadığını ve kısa süreli bir tedavi ile iyileşebileceğimi söyledi. Şu anda ciddi bir durum görünmüyor. Yakın zamanda yeniden iş başı yapacağım “ diye konuştu.

‘DAVA AÇACAĞIM’
Bazı gazete ve internet sitelerinde çıkan haberlere de tepki gösteren Özgür, şöyle devam etti:

“Gazetelerde ve internette ölümden döndüğüm, kör olduğum şeklinde haberler çıktı. Bunlar kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Bu tarz iş kazaları ülkemizin her yerinde meydana geliyor. Konuyla alakalı olarak benimle irtibata geçselerdi, ben kendilerine olayın aslını anlatır ve yanlış bilgilendirme yapmalarını önlerdim. Sosyal medyadaki fotoğraflarımı bu şekilde kullanarak bundan çıkar sağlamaya çalışan, Oltan ve Köleoğlu Enerji’yi bunun üzerinden yıpratmaya uğraşanlardan davacı olacağımı buradan belirtmek istiyorum.”

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.