Dolar 32,4740
Euro 34,7548
Altın 2.476,37
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 18°C

Hacınabispor Fırtınası Dinmiyor 8- 0 !

Bafra Hacınabispor; Cemal Özdemir Sezonu, Süper Amatör Ligi Ligi’ nin 10 haftasında konuk ettiği İlkadım Yabancılar Pazarıspor maçını farklı tarife ile geçt: 8- 0

Hacınabispor Fırtınası Dinmiyor 8- 0 !
REKLAM ALANI
16 Aralık 2019 11:03

Bafra Hacınabi Spor maça şu 11 ile başladı:
Kalede Resul, savunmada Tunahan, Mert, Emirhan Yılmaz, Tuna Okur, orta sahada Ümit, Lokman, Ferhat, Soner, Yunus, Bedir . Hacınabispor oyuna etkili ve istekli başlayan taraftı. Yunus’un 3, Özcan’ın 2, Soner’ in Ümit’in bir Ferhat bir golleriyle sahadan farklı bir skorla ayrılan Hacınabispor puanını 24′ e çıkararak haftayı Lider tamamladı.
Önümüzdeki hafta; zor bir hafta fakat biz, bu engeli de aşarak, ligde ilk yarısında kalan 3 maçta da 3′ te 3 yaparak, ilk yarıyı Lider tamamlamak istiyoruz.
Konuyla ilgili olarak; Hacınabi Spor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Arif Öztürk şunları söyledi: ” Geçen hafta; 19 Mayıs deplasmanından 1 puanla döndüğümüz için çok üzülmüştük. Bugün buradan galip ayrıldığımız için, önce çok kıymetli futbolcu kardeşlerimi ve teknik niyetimizi tebrik ediyorum.
Bugün; bu güzel havada, tribünleri dolduran taraftarımıza güzel ve bol gollü bir maç izlettirdikleri için, her iki tarafa da teşekkür ediyorum.
İnşallah biz hedefimize; daha doğrusu hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz, İnşallah Lig sonunda hedeflediğimiz yerde olacağız.
Bundan hiç şüphemiz de yok. Azim ve gayretle çalışıyoruz. Bizim bu şehre de sözümüz var bu sözümüzü tutmak için elimizden geleni yapıyoruz.
Maçtan sonra, bizlere yemek ikramında bulunan Yörem Pide’ ye teşekkür ederiz.
İnşallah, önümüzdeki hafta Bafra derbisi güzel bir maç olsun ve gönül ister ki; bu sene her iki takım da bir üst lige yükselsin.
İnşallah gönlümüzden geçenler olur diye düşünüyorum.
Öncelikle, dostluk ve kardeşlik çerçevesi içerisinde, güzel bir maç olsun izleyenler keyif alsın kazanan Bafralı futbol severler olsun istiyoruz.
Herkese saygılar sunuyorum.”
Haber : Oktay ZERRİN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.