Dolar 32,3424
Euro 35,0948
Altın 2.310,52
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

‘HAK ETTİĞİMİZ DEĞER VERİLSİN’

Türkiye genelinde eczacılar, yaşadıkları sorunları hazırladık bir video ile gündeme getirirken, “Hak ettiğimiz değer verilsin” çağrısı yaptı

‘HAK ETTİĞİMİZ   DEĞER VERİLSİN’
REKLAM ALANI
8 Eylül 2022 18:58

Eczacılar, Türkiye genelinde hazırladığı eylem planı kapsamında kamuoyu farkındalığını geliştirmek amacıyla hazırladığı bir video ile sorunlarını dile getiriyor.

SÜRDÜRÜLEBİLİR HİZMET MODELİ
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Samsun Eczacı Odası Başkanı Onur Ferhat Karacan, “Sürdürülebilir bir ilaç-eczacılık hizmet modeli, sürdürülebilir bir sağlık sisteminin olmazsa olmazıdır. Eczacıya hak ettiği değer verilmelidir” dedi.

ORTAK MÜCADELEYE DESTEK
Eylem planımız kapsamında hazırlanan video ile tüm eczacıları, emekli meslektaşlarını, eczacılık
fakültelerindeki öğretim üyelerini, genç meslektaşlarını, eczane çalışanlarını, kooperatifleri, ilaç eczanecilik alanındaki dernekleri ve hastaları sosyal medya kampanyalarını desteklemeye çağırdıklarını söyleyeyen Karacan, “Katılımcıların sesimize ses olmalarını, ortak mücadelemizi güçlendirmelerini istedik” açıklamasında bulundu.

     Video için tıklayın.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.