Dolar 32,3764
Euro 35,0246
Altın 2.326,54
BİST 9.142,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 19°C

HAKEME BÜYÜK TEPKİ

Samsun temsilcisinin Kulüp Başkanı Ergin Zorlu, Mersin Üniversitesi maçı ile ilgili, “İnanılmaz hakem hataları ve yanlışlar sonunda sahadan mağlup ayrıldık” dedi

HAKEME BÜYÜK TEPKİ
REKLAM ALANI
6 Mart 2023 16:35

Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi Play-Off grubu ilk maçında evinde Mersin Üniversitesine 53-44 yenilen Samsun Zorlu Koleji Spor Kulübü’nde büyük üzüntü yaşanıyor. Maçta kötü bir yönetim gösteren hakemlere tepki ise artarak devam ediyor.

‘HAKEMLER DİRENCİMİZİ KIRDI’
Kulüp Başkanı Ergin Zorlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Mersin karşısında başa baş bir oyun ortaya koyduklarını dile getirerek, “Lig maçlarında iki kez yenildiğimiz mersin ekibine play-off ilk maçında 53-44 yenildik. Rakibimize karşı, başa baş ve mücadeleci oyun ortaya koyduk. Karşılaşma hakem triosunun verdiği yanlış ve hatalı kararlar altında oynandı. Rakibi her yakaladığımızda hakemler tarafından direncimiz kırıldı” dedi.

‘ÜLKE KADIN BASKETBOLU
ADINA ÜZÜNTÜ İÇERİSİNDEYİZ’
Verilen emekler ve çabaların boşa gittiğine üzüldüklerini dile getiren Zorlu, “Bu kadar emek, çaba ve yatırımlara yazık oluyor. Bizler sadece Samsun’un değil, ülkemizde kadın basketbolu altyapısını oluşturmak için yaptığımız özverili çalışmalara üzülüyoruz. Mücadele etmek ve uzun yıllar mevcut çalışmalarımızı devam ettirmek önceliğimizde. Ancak bugün anladık ki bir kez daha düşünmemiz gerekecek. Staff ekibimizi ve bütün oyuncularımızı kutluyor, rakibimize başarı diliyoruz” diye konuştu.

SAMSUNSPOR TARAFTARINA TEŞEKKÜR
Başkan Zorlu ayrıca, “Cumartesi günü Samsun’umuzu Play-Off’lar ilk maçında temsil ettik. Maalesef başa baş oynadığımız maçı kaybettik. Yanımızda olan bütün dostlarımıza, velilerimize, büyük Samsunspor taraftarlarımıza, Samsunspor Taraftarlar Grubu Derneğimize minnet ve teşekkürlerlerimi sunuyorum. Kurumum ve şahsım olarak Samsunumuz’da daha güçlü ve mücadeleci olarak her platformda aktif olmaya devam edeceğimizin bilinmesini istiyorum” ifadelerini de kullandı.

Nisanur ÖZYURT

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.