Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

‘HALK EKMEK’ SATIŞTA!

Samsun’da 220 gram ekmek 7,5 TL’den satılırken, Canik Belediyesi tarafından açılan halk ekmek büfelerinde ise 5,75 TL’den satılmaya başlandı

‘HALK EKMEK’ SATIŞTA!
REKLAM ALANI
4 Eylül 2023 16:13

Bir ekmek fabrikası ile anlaşma yapan Canik Belediyesi, ilçede Canik Halk Ekmek Büfelerini hayata geçirdi. Samsun’da fırınlarda 7,5 TL olan ekmek, büfelerde ise 5,75 TL’den satışa sunuldu. Halk ekmek büfeleri sayesinde vatandaşa ucuz ekmek alma imkanı sağlandı.

HALK EKMEK

HEM SAĞLIKLI, HEM UYGUN

İlçede plan dâhilinde Canik Halk Ekmek Büfelerinin arttırılacağını ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Hedefimiz, vatandaşlarımızın sağlıklı ve lezzetli gıdaya uygun fiyatlarla ulaşmasını sağlayarak, ev ekonomilerine bir nebze olsun katkı sağlamaktır” dedi.
Canik Halk Ekmek Büfeleri ile katkısız ve sağlıklı ekmekleri, uygun fiyatlarla vatandaşlara ulaştırdıklarını belirten Sandıkçı, “Vatandaşlarımızın hem cebine hem de sağlığına uygun olarak hazırladığımız ekmeklerimizi onlarla buluşturuyoruz. Canik Halk Ekmek Büfelerimizde, hijyenik ortamlarda, el değmeden titizlikle üretilen ekmekleri, uygun fiyatlarla vatandaşlarımıza sunuyoruz. Hedefimiz, vatandaşlarımızın sağlıklı ve lezzetli gıdaya uygun fiyatlarla ulaşmasını sağlayarak, ev ekonomilerine bir nebze olsun katkı sağlamaktır. İnşallah, planlamalarımız dâhilinde ilçemizin farklı noktalarında da Canik Halk Ekmek Büfelerinin açılışlarını gerçekleştirerek sayılarını arttıracağız” diye konuştu.
HALK EKMEK
4 NOKTADA HİZMET
Canik Halk Ekmek Büfeleri, ilçenin dört ayrı noktasında hizmet vermeye başladı. Vatandaşlar, Canik Belediyesi Adnan Menderes Demokrasi Meydanı, Soğuksu Mahallesi, Selahattin Eyyübi Caddesi Mahalle Muhtarlığı önü, Gaziosmanpaşa Mahallesi, Şeker Ahmet Sokak ve Yavuz Selim Mahallesi, Gondol Sokak’ta açılışları gerçekleştirilen Canik Halk Ekmek Büfelerinden uygun fiyatlarla ekmek alışverişi gerçekleştirebiliyor.

HALK EKMEK

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.