Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

‘HALKA RAĞMEN SİYASET OLMAZ!..’

Samsun’un İlkadım İlçesi’nde esnaf ziyareti yapan, vatandaşlarla bir araya gelen CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, “Halka rağmen dayatma siyaseti olmaz” dedi

‘HALKA RAĞMEN   SİYASET OLMAZ!..’
REKLAM ALANI
18 Ocak 2024 17:19

CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Cevat Öncü, Adalet Mahallesi’nde bulunan pazar yerini ziyaret ederek, bölge sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Adayı Öncü, ilçede faaliyet gösteren esnafı da gezdi. Öncü, mahalle sakinlerinin beklenti ve taleplerini dinledi.

KAPSAMLI SAHA ÇALIŞMASI
CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, vatandaşlara yerel yönetim anlayışını ve projelerini aktardı. Vatandaşlarla doğrudan iletişim kurarak sorunları yerinde tespit etmeyi hedefleyen Öncü, seçim öncesinde kapsamlı bir saha çalışması yürütüyor.

HALKLA BİRE BİR İLETİŞİM
Samsun’da yaşayanların günlük hayatını ve ihtiyaçlarını yakından takip ederek, yerel yönetimdeki değişim vaatlerini vurgulayan Cevat Öncü, halkın desteğini kazanmak adına çalışmalarına ara vermeden devam etti. Seçim sürecinde daha birçok etkinlik ve ziyaretin planlandığını belirten Öncü, halka temas etmenin, vatandaşlarla bire bir iletişim kurmanın ve diyalogun önemine vurgu yaptı.

CHP'li Cevat Öncü, pazar yerinde konuştu:

VATANDAŞI DİNLEMEK GEREKİR
İletişim odaklı, ortak akıllı, hizmet odaklı çalışmalar yapacaklarına değinen CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, “Bizim söylemlerimizden biri de ‘birlikte yönetim.’ Bir işi hayata geçirmeden önce fikir aşamasında mutlaka halkın katılımını sağlayacağız. Bu noktada da halkın katılımının en önemli basamaklarından biri de sizlersiniz. Sizlerden fikir almadan Samsun’da önemli işlere imza atılmayacak. Önünüze koyup, halka rağmen ‘biz bunu düşündük, proje budur’ demeyeceğiz. Hep iç içe olacağız. Halka rağmen dayatma siyaseti olmaz. Büyükşehir Belediyesi halka rağmen projeleri hayata geçirmeye çalıştı. Vatandaşı dinlemek gerek. Muhtarı dinlemek gerek” ifadelerini kullandı.

Gökhan ÜNLÜ

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.