Dolar 32,3068
Euro 35,0599
Altın 2.307,54
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

‘HALKIN İKTİDARI İÇİN…’

Samsun’da Danışma Kurulu Toplantısı’nı gerçekleştiren CHP’liler, “Halkın iktidarı için projelerimizi, yol haritamızı güncelledik” mesajı verdi

‘HALKIN İKTİDARI İÇİN…’
REKLAM ALANI
28 Haziran 2021 17:46

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Samsun İl Örgütü, Danışma Kurulu Toplantısı’nı gerçekleştirdi. İl Başkanı Fatih Türkel, “Halkın iktidarı için projelerimizi, yol haritamızı güncelledik” dedi.

VEDAT TÜRKALİ’DE ÖNEMLİ TOPLANTI
Atakum Belediyesi’nin Vedat Türkali Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya Milletvekilleri Neslihan Hancıoğlu ve Kemal Zeybek, İl Başkanı Fatih Türkel, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, İl Kadın Kolları Başkan Vekili Hava Karabulut, Gençlik Kolları Başkanı Öykü Özkan, Büyükşehir Belediye Meclisi üyeleri Hasan İpek, Atilla Tekcan, Emre Özyar, önceki dönem il başkanları, kurultay delegeleri, disiplin kurulu üyeleri katıldı.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından faaliyet raporu sunumu ve mali raporun okunmasıyla devam etti.Toplantıda açılış konuşmasını gerçekleştiren İl Başkanı Fatih Türkel, pandemiden dolayı uzun süredir yapamadıkları danışma kurulu toplantılarını hem salgının seyri, hem de parti tüzüğünün 30 nolu maddesi ve yönetmelik hükümlerine göre gerçekleştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

‘PANDEMİDE, PARTİLİLERİMİZİ KAYBETTİK’
CHP İl Başkanı Fatin Türkel, ayrıca şunları söyledi:

“Büyüklerimizin önerilerini ve eleştirilerini dinledik. Halkın iktidarı için projelerimizi, yol haritamızı güncelledik. Emek veren, güç katan tüm örgütümüze şükranlarımızı sunuyorum. Öncelikle bu pandemi sürecinde çok değerli partililerimizi kaybettik. Gençlik kolu başkanımız Furkan Demir, çok değerli abimiz Müşfik Veysel Erdoğan, Salıpazarı ilçe başkanımız Mustafa Aydoğdu’yu ve daha nice büyüklerimizi, tanıdıklarımızı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Zor koşullarda pandemi sürecinde çalışmalar yapıyoruz, mücadelemizi veriyoruz. Partimizi nasıl daha ileri götürebiliriz bunu konuşacağız.”

‘ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYDUK’
Her partilinin fikirlerini dinlemenin ve desteklerini hissetmenin kendileri için çok önemli olduğunu söyleyen Türker, şöyle devam etti:

“Halkın iktidarı için projelerimizi, yol haritamızı güncelledik. İlçe başkanlarımızın özverili çalışmalarıyla seçime doğru tüm eksiklerimizi gidereceğiz, Örgüt olarak yönetim kurlu üyelerimizle ilçe başkanlarımızla partili değerli büyüklerimizle elimizi taşı altına koyduk, koymaya da devam edeceğiz. Emek veren, güç katan tüm örgütümüze şükranlarımızı sunarız.”

HANCIOĞLU: YOLUN SONUNA GELDİLER
Parti meclisi üyesi ve Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu da, “Hepimizin bildiği, gördüğü ve yaşadığı üzere ülkemiz siyasal anlamda kritik bir eşikten geçiyor. 19 yıllık yıkım sürecinin failleri için yolun solu geldi. Kurdukları sistemin çarkları artık kendilerini öğütüyor. Çıkar ve güç çatışması alevlendikçe bütün karanlık işler ve kirli ilişkiler gün yüzüne çıkıyor. Öbür yanda ekonomi bitik, gelecek kaygısı had safhada, umut tükendi, vatandaş yeni arayışlarda. Bu noktada partimize büyük bir görev düşüyor. İktidarın sırt çevirdiği vatandaşa CHP’yi tek seçenek haline getirmek zorundayız” diye konuştu.

Danışma kurulu toplantısı sonrasında Önceki dönem il başkanlarına plaket sunuldu.

Elif SEKMEN

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.