Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Hamit Kılıç’tan ‘Sınırsız’ kayırma

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Nihat Soğuk’un yeğenini işe aldı

Hamit Kılıç’tan ‘Sınırsız’ kayırma
REKLAM ALANI
26 Haziran 2020 16:00

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Çarşamba Belediye Meclis Üyesi, Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Nihat Soğuk’un yeğeni Akif Soğuk’u Bafra Belediyesinin yeni şirketi Kadim Bafra’da işe aldı.

KADİM BAFRA’YA KADİM KIYAK
Akif Soğuk’un Bafra’da bir bankada çalışırken işten çıkarılıp, işsiz kaldıktan sonra işe alındığı iddia edilirken; Başkana yakın bir partili ise ” Akif Soğuk’un işten çıkarılmadığını, belediyenin şirketi Kadim Bafra’da işe girmek için bankadan ayrıldığını” iddia etti.
Akif Soğuk’un, Ali Kale Turistik Tesislerinde düğün organizasyonu ile ilgileneceği öğrenildi.
Kadim Bafra’da işe başlayan Akif Soğuk’un düğün organizasyonlarını Belediye adına mı yürüteceği yoksa Kadim Bafra adına mı yürüteceği bilinmemekte.
Ali Kale tesisleri ile ilgili şu ana kadar bir ihale açılmadı.

TİCARİ İLİŞKİ İDDİASI
Başkan Hamit Kılıç’ın, Akif Soğuk ile ticari bir ilişkisinin de olduğu iddia edildi. İddiaya göre, Akif Soğuk, Başkanın kendi inşaat şirketi ya da ortaklığı olan şirketten 2 yıl kadar önce elden ödemeli daire satın aldı.
Hamit Kılıç, “daire sattığı belediye işçisi M. Şimşek’in, tazminatını almak için işten ayrıldıktan sonra tazminatını 4 taksitte ödemesi ve tekrar belediyeye alması” ile de gündeme gelmişti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.