Dolar 32,5633
Euro 34,9764
Altın 2.428,67
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Havamızı atarız, çok canlar yakarız!

Oktay ZERRİN’in kaleminden..

Havamızı atarız, çok canlar yakarız!
REKLAM ALANI
29 Ağustos 2019 11:57

Yepyeni bir sezon, yepyeni bir Yılport Samsunspor ve yepyeni umutlar! Savulun, Samsunspor geliyor!
Allah’ın izniyle; bu sezon, ciddî anlamda, dipdiri, sahada ne yaptığını ve yapacağını bilen; görev ve sorumluluklarına müdrik bir Samsunspor izleyeceğiz inşallah.
Sesimiz kısılana kadar; suratımız asılana kadar devam tezahüratlara! Susmak, pes etmek, bir gol yiyince gardı düşük boksörler gibi havlu atmak da yok öyle!
Samsunspor; inşallah bu yeni futbol sezonunda diri, göze hoş gelen, disiplinli oyunuyla; vefalı seyircilerini alkışlatmaya geliyor. Hazırlık maçları da pek kale alınmamalı.
İlk hafta maçımızı, deplasmanda ligin güçlü takımlarından biri olan Gümüşhanespor ile oynayacağız. Onlar güçlü ise biz daha da güçlüyüz. Onlar tecrübeli ise biz daha da tecrübeliyiz. Laf olsun, torba dolsun diye demiyorum bunları. İnşallah yazdıklarımda yanılmam da şöyle ilk haftaya bol gollü bir galibiyet ile merhaba deriz.
Biraz da grubumuzdaki diğer takımları şöyle bir hatırlayalım:
Gmüşhanespor, Çorumspor, 1922 Konyaspor, BAKspor, Pendikspor, Sarıyer, Kırklarelispor, İnegölspor, Manisa FK, Zonguldak Kömürspor, Amedspor, H. Trabzonspor, Afjet Afyonspor ve Hacettepe ve de göz bebeğimiz tabi ki değişmez ve eskimez sevdamız Yılport Samsunspor’umuz.
Elbette grubumuzda çok güçlü takımlar da var. Örneğin; Manisa FK, Sarıyer, Sancaktepe ve diğer güçlü takımlar hatta favori olarak görmediğimiz takımlar bile, bizim ezelî rakiplerimiz olabilir. Zira liglerin atmosferi ve havası her zaman değişiktir.
Biz, ilk hafta Gümüşhanespr deplasmanından 3 puan ve bol gollerle dönebilmenin hesap ve özlemini yaşıyor ve diliyoruz.
Çıktığımız yol; çok meşakkatli, iniş ve yokuşları bol olan bir yoldur. Dikkatli olursak, antrenörümüz İrfan Buz, Başkanımız İsmail Uyanık, Şirket CEO’ su Yüksel Yıldırım ve özellikle de futbolcularımız ile onları her maçında destekleyecek ve tetikleyecek olan ahde vefalı taraftarlarımız ve tabi ki yerel basınımız ile bu sezon; arzu ettiğimiz başarı ve lig sonunda Şampiyonluk da kendiliğinden gelir.
Yeter ki formamızdaki asil armamızın arkasında durmayı bilelim ve daima başımız ve alnımız dik duralım!
Saygılarımla.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.