Dolar 32,4644
Euro 34,8405
Altın 2.446,22
BİST 9.911,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

En güzeli 3 puan

Metin ATLI’nın kaleminden..

En güzeli 3 puan
REKLAM ALANI
21 Ekim 2019 09:10 | Son Güncellenme: 20 Ekim 2019 19:47

Yılport Samsunspor 9.haftada deplasmanda İnegölspor ile karşılaştı. Ev sahibi ekibe bakıldığı zaman 8 haftada topladığı 10 puanın dokuzunu kendi sahasında almış. Sahasında bir mağlubiyeti var hiç beraberliği yok. Tecrübeli ve genç oyunculardan oluşan mütevazı bir takım.
Şampiyonluğu kovalayan Samsunspor’un yarıştaki rakibi Manisa Futbol Kulübü bir gün önce maçını oynamış ve kazanmıştı. Zaten 4 olan puan farkının açılmaması için mutlak kazanılması gereken bir maçtı.
Samsunspor Teknik Direktörü İrfan Buz son oynadığı Kırklarelispor maçına göre sadece 1 oyuncu değiştirerek maça başladı. Oda bir nevi zorunlu bir değişiklik diyebiliriz. Antrenmanda gerginlik yaşayan futbolculardan biri olan Ferhat bu maçta 18 kişilik kadroda yoktu.
Maç gelecek olursak İnegöl’de futbol oynamak için son derece iyi bir hava vardı. Samsunspor taraftarı burada da takımını yalnız bırakmadı. Samsunspor maça kazanma isteği ile başladı ve ilk tehlikeli atağını 7.dakikada yaptı. Guido’nun pasında Enes İslam İlkin müsait pozisyonda topa dokunamadı.
Ev sahibi ekip kontra ataklarla gol aradı. İlk yarıda her iki takımın kaleye şutları olsa da çerçeveyi bulan top olmadı.
Samsunspor ikinci yarıya Oğuz’u kenara alarak İlyas Kubilay ile başladı. Gökhan orta sahaya çekilirken Kubilay forvet arkasında oynadı. Ancak 51.dakikada Gökhan sakatlanıp oyundan çıkmak zorunda kalınca Kubilay orta sahaya çekilirken Bahattin oyuna girdi.
66.dakikada sol taraftan uzun atılan topla buluşan Bahattin’in ceza sahası içinde sol çaprazdan vuruşu ağlarla buluştu. 0-1
Bu dakikadan sonra İnegölspor beraberlik golü için yüklenirken Samsunspor ani ataklarla farkı açmak istese de bunda iki takımda başarılı olamadı. Samsunspor iyi oynadı diyemeyiz ama alınan 3 puan yarıştan kopmama adına önemliydi.
Deplasmanda gol atmakta zorlanıyoruz. Tek tek oyuncuların performanslarını değerlendirmek istemiyorum. İyi oynarken kaybetmektense kötü oynayarak 3 puanı alalım ama çekirgenin de her zaman sıçramayacağını aklımızdan çıkarmayalım. Bu camia ikinci bir şoku kaldıramaz.
Kalın sağlıcakla…

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.