Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

HAVZA ESNAFINDA ‘SEÇİM’ HEYECANI!

Samsun’da Havza Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanlığına 3’üncü kez Ömer Büyük getirildi

HAVZA ESNAFINDA ‘SEÇİM’ HEYECANI!
REKLAM ALANI
25 Ocak 2023 15:41

Samsun‘un Havza İlçesi’nde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu sonrası Ömer Büyük, 3’üncü kez başkanlığa getirildi. İlçedeki bir düğün salonunda gerçekleştirilen genel kurula mevcut başkan Büyük, tek aday olarak katıldı.

HAVZA ESNAFINDA 'SEÇİM' HEYECANI!

BAŞKAN ÖZDEMİR’DEN MESAJ
Genel kurula katılan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, genel kurulun hayırlı olmasını dileyerek, “Kooperatifimiz bölgede örnek gösterilen ve kullandırdığı kredi miktarı ile ilçemize önemli hizmetler veren bir kurum. Bu başarılarından dolayı başkanımızı ve yönetimini kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.

HAVZA ESNAFINDA 'SEÇİM' HEYECANI!

ÖMER BÜYÜK VE YÖNETİM KURULU
Daha sonra yapılan yapılan seçimde kullanılan 215 oyun tamamını alan Ömer Büyük, yeniden başkanlığa getirildi. Yönetim kurulu ise Hakan Çapan, Ferudun Başaran, Murat Dadaşoğlu ve Muhammed Öksüz’den oluştu. Kooperatifin denetim kurulu üyeleri Zafer Noyan ve Aykut Kara, bölge birliği temsilcileri ise Ömer Büyük, Ferudun Başaran ve Hakan Çapan oldu.

HAVZA ESNAFINDA 'SEÇİM' HEYECANI!

ÜYELERE VE MİSAFİRLERE TEŞEKKÜR
ÖMER Büyük, seçimin ardından yaptığı konuşmada, kendisine ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarına destek veren herkese teşekkür ederek, “Var gücümüzle Havza esnafımız için çalışmaya devam edeceğiz. Kooperatifimize sahip çıkan ve genel kurulumuza katılım gösteren tüm üyelerimiz ile misafirlerimize teşekkür ederim” diye konuştu.

Genel kurula Samsun Ticaret İl Müdürü Kürşat Turpçu, Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar, Havza Muhtarları Derneği Başkanı Adem Şahin ile kooperatif üyeleri katıldı.

HAVZA ESNAFINDA 'SEÇİM' HEYECANI! https://www.yenigundehaber.com/wp-content/uploads/2023/01/havza-esnaf-5.jpg

POLİSTEN ‘HIRSIZLIK’ UYARISI: Genel kurul sonunda Havza Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Birimince ekibince katılımcılara dolandırıcılık ile ev ve iş yerinden hırsızlık konularında broşür dağıtıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.