Dolar 32,5561
Euro 34,9867
Altın 2.425,66
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

“Yepyeni Bir Yıl Yaşanmasını Temenni Ediyorum”

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş yeni yıl mesajında şu sözlere yer verdi: “Sözlerime başlamadan önce 2017 yılının ilimize, ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini, dünya da, barış, huzur, sağlık ve bereket dolu bir yıl olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

“Yepyeni Bir Yıl Yaşanmasını Temenni Ediyorum”
REKLAM ALANI
31 Aralık 2016 17:30

Millet olarak hoşgörüden kardeşlikten, birlik, beraberlik ve sevgiden hiçbir şey kaybetmeden güzel dileklerimizi daha da arttırarak yepyeni bir yıl yaşanmasını temenni ediyorum.

AK Parti iktidarları ile birlikte eğitimde, sağlıkta, ekonomide, ulaşımda, dış politikada gibi her alanda gerçekleştirdiği tarihi reformlarla, eşsiz başarılarla imza atan ülkemiz, geleceğe her zamankinden daha fazla bir umutla bakıyor, hedeflerine emin adımlarla yürüyor.

Fakat bu kutlu yürüyüşü durdurmaya, milletimizin arasına nifak sokmak isteyenler, milleti birbirinden ayırmak, koparmak, uzaklaştırmak isteyenler, kandan beslenenler, ölümleri, acıları istismar edenler, tarih boyunca her zaman kaybettikleri gibi hiç şüphesiz bugün ve yarın da yine kaybetmeye mahkum olacaklardır.

Kardeşlik hukukuyla yazılmış tarihimiz, geleceğini de yine kardeşlik hukuku üzerinden şekillendirecektir.

Bu kardeşliğe silahlarıyla, kirli siyasetleriyle, istismar politikalarıyla leke sürmek isteyen, kalplerine husumetin ve  fitnenin karanlığı çökmüş odaklar ise milletin uhuvveti karşısında eriyip gideceklerdir.

Bu millet, tarih boyunca her badireyi aşmış, her türlü nifak girişimine karşı yek vücut olarak karşı durmuştur.

Bu anlamda ülkemiz de gerçekleştirilen reformlar zemininde, inşa edeceğimiz yeni nesil reformlar ile 2023 hedeflerimize ve ötesine yürüyüşümüz güçlü ve kararlı bir şekilde devam edecektir.

Sözlerime son verirken; Vatanımız, milletimiz ve bayrağımız için toprağa düşmüş tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle yâd ediyor, hayattaki gazilerimize de Allah’tan uzun ve hayırlı ömürler diliyorum.

Tüm hemşehrilerimin yeni yılını tebrik ediyor, selamlarımı, saygılarımı sunuyorum.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.