Dolar 32,5991
Euro 34,7375
Altın 2.498,06
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

HAVZA’DA ‘ÖRNEK’ BİRLİKTELİK!

Samsun’un Havza İlçesi’nde yeniden güvenoyu alan Başkan Erkan Acar ve yeni yönetim kurulu üyeleri, yaptıkları ziyaretlerde, “Havzamız için birlikte hareket ediyoruz” mesajı veriyor

HAVZA’DA   ‘ÖRNEK’   BİRLİKTELİK!
REKLAM ALANI
21 Ekim 2022 18:07

Genel kurul sürecinin tamamlanmasının ardından yönetim ve meclis üyelerini belirleyen Havza Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) yönetimi, ilçede bulunan resmi kurumları ve sivil toplum kuruluşlarını(STK) ziyaret ediyor.

HAVZA

AK PARTİ, MHP, İYİ PARTİ
VE CHP ZİYARETLERİ
Havza TSO Başkanı Erkan Acar ve TSO Meclis Başkanı Mustafa Başaran önderliğindeki heyet kendilerini tanıtmak ve yapılabilecek ortak çalışmalar hakkında istişarelerde bulunmak üzere resmi kamu kurum ve STK temsilcilerini makamlarında ziyaret ediyor.
Ziyaretler kapsamında heyet, İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Özkan Parlak, Havza Devlet Hastanesi Başhekimi Mustafa Keçeci, Havza Meslek Yüksek Okulu Müdürü Öğretim Üyesi Ercan Tural, AK Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan, MHP İlçe Başkanı Ferhat Gültekin, İYİ Parti İlçe Başkanı Hüseyin Eski ve CHP yönetimini ziyaret etti.

HAVZA

MÜCADELEMİZ HAVZA İÇİN
Havza TSO Başkanı Erkan Acar, ziyaretlerde, kurul süreci hakkında bilgiler vererek, “Bizim derdimiz, hayalimiz ve mücadelemiz Havza için. İnşallah geçmiş dönemimizde olduğu gibi yine önceliğimiz Havza ve Havzamızın geleceği olan Havza OSB olacak. Havza TSO yönetim kurulu ve meclis üyeleri olarak ilçemiz için bundan önce olduğu gibi bundan sonrada her kurumumuz ile birlikte hareket edeceğiz. İlçemizin gelişmesi, kalkınması için hep birlikte el ele vererek çalışacağız” dedi.

HAVZA

Havza TSO Meclis Başkanı Mustafa Başaran ise ilçenin kazanımları için diğer kurumlar ile istişare içerisinde çalışmalara devam edeceklerini söyledi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.