Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

‘HAYALLERİMİZ ÇARŞAMBA İÇİN!..’

Samsun’un Çarşamba İlçesi’nde dernek ve oda ziyaretlerinde konuşan Ender Gür, “Çarşamba’da doğmuş büyümüş birisi olarak ilçemize yönelik hayallerimiz var” dedi

‘HAYALLERİMİZ ÇARŞAMBA İÇİN!..’
REKLAM ALANI
27 Şubat 2024 18:41 | Son Güncellenme: 27 Şubat 2024 18:42

Samsun’da Cumhur İttifakı Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür ve beraberindekiler Çarşamba Halk Otobüsleri Derneği ve Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği ile Terziler, Kahveciler, Bakırcılar, Demirciler, Marangozlar, Lokantacılar, Kunduracılar, Bakkallar, Şoförler, Fırıncılar ve Berberler Odası’nı ziyaret etti.

UYUMLU BELEDİYECİLİK VURGUSU
Ziyaretlerde engelliler ve esnaf temsilcilerinin taleplerini dinleyen Ender Gür, Çarşamba’yı ortak akılla yönetecekleri vurgusu yaptı. Ender Gür, “Talepleri dinliyoruz ve yapabileceklerimizi projelerimiz arasına ekliyoruz. İlk gün söylediğimiz gibi ‘Uyumlu Belediyecilik’ sloganıyla hareket edeceğiz” dedi.

HALKA RAĞMEN SİYASET OLMAZ
Gür, “Çarşamba hepimizin evi. Koltuk bizim diye ‘Biz ne dersek o olur’ diyemeyiz. Halka rağmen siyaset de hizmet de yapılmaz. Çarşambamıza hizmet ederken oda temsilcilerinden, derneklerden kısacası konu kimi ilgilendiriyorsa o kesimden fikir alacağız. Bu ziyaretlerde de çeşitli talepler oluştu. Hepsini değerlendireceğiz. Çarşamba’da doğmuş büyümüş birisi olarak Çarşambamıza yönelik hayallerimiz var. İnanıyorum ki, hemşehrilerimiz bu hayallerimizi gerçekleştirmek için bize güvenecekler” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.