Dolar 32,4992
Euro 34,8718
Altın 2.435,35
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 18°C

HAYAT NÖBETİ!

Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nda görevli 91 cankurtaran deniz sezonunun açıldığı 1 Haziran’dan bu yana 32 kişiyi boğulmaktan kurtardı

HAYAT NÖBETİ!
REKLAM ALANI
12 Temmuz 2022 15:58

Samsun Büyükşehir Belediyesi, sahillerde sezon açıldığı ilk günden bu yana yoğun bir mesai veriyor. İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından sezon öncesi eğitimlerle hazırlanan toplam 91 cankurtaran, “hayat” mesaisine devam ediyor.

32 VATANDAŞI KURTARDILAR
Cankurtaranlar 9 atv ve 2 zodyak botu ile Yakakent, Alaçam, 19 Mayıs, Atakum, Costal ve Terme olmak üzere 6 bölgedeki yaklaşık 30 kilometrelik sahil bandında vatandaşların can güvenliği için çalışıyor. 37 keşif kulesinde, yaşanan hareketliliği gözleyen cankurtaranlar birçok can kaybının da önüne geçiyor. Deniz sezonunun açıldığı 1 Haziran’dan bu yana çok sayıda vakaya müdahale eden ekipler 32 vatandaşı boğulmaktan kurtardı.

DAİMA TEYAKKUZ HALİNDE
Cankurtaran ekiplerinin sahillerde yoğun mesai ile çalıştığını söyleyen Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Rıza Zengin, “Vatandaşımızın can güvenliğini en hassas şekilde korumaya çalışan ekiplerimiz, hiç can kaybı yaşanmaması adına mesailerini sezon sonuna kadar sürdürecek. Ekiplerimizin hayat nöbeti bayram boyunca da devam etti. Derdimiz sezon boyunca hiç acı yaşanmaması. Bunun için sahillerde konuşlanan cankurtaranlarımız daima teyakkuz halinde” diye konuştu.
İHA

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.