Dolar 32,3989
Euro 34,7712
Altın 2.435,80
BİST 9.997,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C

Hazırlıklar başladı

Ak Parti il başkanlığında kalan dört ilçenin kongre çalışmaları devam ederken aynı zamanda 24 Mart’ta gerçekleşecek il kongresinin hazırlıkları da tüm hızı ile devam ediyor

Hazırlıklar başladı
REKLAM ALANI
1 Mart 2018 20:43

AK Parti Samsun İl Başkanı Av.HakanKaraduman, yaptığı açıklamada, toplam 17 ilçemizden 13 ünün kongrelerini tamamladık. Kalan 4 ilçemizin kongreleri ise 03 Mart Cumartesi günü saat 10:00’da Ladik , 14:00’de Vezirköprü 04 Mart Pazar günü ise saat 10:00’da Ayvacık ve 14:30’da Bafra ile tamamlanacaktır diye belirtti.

AK Parti Samsun İl Başkanlığı olarak 2019 seçimleri için yüksek hedefleri olduğunu hatırlatan Karaduman, “Başarı için birlikteliğin önemine vurgu yaptı. Ilçe kongrelerinin ardından 24 Martta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğanın katılımları ile gerçekleştireceğimiz il kongremiz içinde hazırlıklara başladık, İl Kongremize sadece kongre demek biraz haksızlık olur çünküCumhurbaşkanımızın gittiği her il kongresi bir mitinge dönüşüyor . Dolayısıyla il kongremizin duyurusunu, yüzyılın liderinin şehrimize gelmesi ve hemşehrilerimiz ile buluşması olarak değerlendiriyoruz. Kongremizin ve mitingin Samsun ‘a yakışır bir şekilde gerçekleştirilmesi için görev paylaşımın  da bulunduklarını dile getiren Karaduman “Kongremizde  vatandaşlarımızın herhangi bir aksaklıkla karşılaşmaması için çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

 

İL YÖNETİMİ İÇİN GÖRÜŞMELER YAPIYORUZ,

Karaduman, “İl yönetimini oluşturmak ile ilgili de çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğünü, İl yönetiminde görev almak isteyenlerin başvurularını almaya başladıklarını belirtti. Başvurular sonrasında istişareler yaparak, yüzyüze tanışma ve değerlendirme toplantılarımız ile Samsun’un 50 asil 25 yedek 5 disiplin kurulu ve 3 demokrasi hakem kurulu üyeleri için liste yapacağız. Her zaman yaptığımız gibi istişareler ile teşkilatlarımıza güç katacak il yönetimi listemiziortayakoyacağız. Amacımız Samsun teşkilatlarının çalışmalarını organize edecek güçlü bir il yönetimi oluşturmaktır” diye belirtti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.