Dolar 32,5610
Euro 34,6876
Altın 2.491,36
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

HEDEF, MİLLİ TAKIM

Gelecek ay Slovenya’da gerçekleştirilecek Okkçuluk Avrupa Şampiyonası’nda milli takımı belirleyecek Salon Kupası, Samsun’da başladı

HEDEF, MİLLİ TAKIM
REKLAM ALANI
4 Ocak 2022 20:16

Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından düzenlenen 2022 Salon Federasyon Kupası, Samsun‘da başladı.

İlkadım Okçuluk Tesisleri‘nde gerçekleştirilen müsabakalara, Türkiye genelinde 69 kulüpten 317 sporcu katılıyor.
Şampiyonanın ilk gününde klasik ve makaralı yayda bireysel sıralama atışları yapıldı.

AVRUPA ŞAMPİYONASI’NA HAZIRLIK

Türkiye Okçuluk Federasyonu Başkanı Abdullah Topaloğlu, Okçuluk Milli Takımı’nın belirlenmesi açısından Federasyon Kupası’nın önemli olduğunu aktardı.

Milli takımın belirlenmesi için son yarışmayı düzenlediklerini anlatan Topaloğlu, “Dereceye giren sporcularımız arasında yine Samsun’da 8-9 Ocak tarihlerinde Milli Takım Seçme Yarışması yapılacaktır. Milli takımımız şubat ayı içinde Slovenya’da düzenlenecek Avrupa Salon Şampiyonası’na katılacak. Bu nedenle sporcularımız ve bizim açımızdan yarışmanın önemi büyük. Çünkü tüm sporcular milli takıma seçilebilmek için mücadele ediyor” ifadelerini kullandı.

KASAPOĞLU: MARKA OLMA HEDEFİMİZ VAR

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ise kentte son 2 ay içinde 3’üncü okçuluk şampiyonasına ev sahipliği yaptıklarını dile getirdi.

Milli takım kadrosunun Samsun’da belirlenecek olmasının önemli olduğunu kaydeden Kasapoğlu, “Samsun’da yapılan 3 şampiyonanın da ana hedefi milli takımın omurgasının seçilmesiydi. İnşallah Samsun’daki bu yarışmalardan sonra olimpiyat şampiyonumuz Mete Gazoz gibi birçok sporcu çıkacak. Hedefimiz, Samsun’u ciddi anlamda okçulukta marka şehir haline getirmektir” değerlendirmesinde bulundu.

Organizasyonda yarın klasik ve makaralı yayda eleme atışları gerçekleştirilecek.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.