Dolar 32,3874
Euro 34,6027
Altın 2.387,50
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 19°C

‘HEDEFİMİZ SAMSUN’DA 1’İNCİ PARTİ OLMAK!..’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, “Yarın seçim olacakmış, ittifak yokmuş gibi tüm hazırlıklarımızı yapmaya başladık. Hedefimiz partimizi Samsun’da 1’inci parti yapmak” dedi

‘HEDEFİMİZ SAMSUN’DA   1’İNCİ PARTİ OLMAK!..’
REKLAM ALANI
18 Ağustos 2023 15:52

MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, organize edilen sabah kahvaltısı programında basın mensuplarıyla bir araya gelerek gazetecilerin sorularını yanıtladı. Başkan Mucur, “Yarın seçim olacakmış gibi ve de ittifak yokmuş gibi tüm hazırlıklarımızı yapıyoruz” dedi.

MHP İl Başkanı Mucur, basınla buluştu

‘GENEL BAŞKANIMIZIN TALİMATLARI DOĞRULTUSUNDA’
Göreve 4 Ağustos’ta geldiğini hatırlatan Burhan Mucur, “Görevi devir alır almaz ilçe kongrelerimize odaklandı. Haftaya ilçe kongrelerimiz başlıyor. Ekim ayında ilk kongremizi gerçekleştirmeyi, nasip olursa 14’üncü kurultayımızı gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Kurultayımızın hemen ardından genel başkanımızın uygun görmesiyle birlikte Samsun için gelen talimatlar doğrultusunda çalışmaya başlayacağız” diye konuştu.

MHP İl Başkanı Mucur, basınla buluştu

‘YARIN SEÇİM OLACAKMIŞ, İTTİFAK YOKMUŞ GİBİ...’
Yönetim olarak hep birlikte yerel seçimler için çalışacaklarını, amaçlarının MHP’yi Samsun’da 1’inci parti yapmak olduğunu da söyleyen Burhan Mucur, “MHP il yönetimi olarak yarın seçim olacakmış gibi ve de ittifak yokmuş gibi tüm hazırlıklarımızı yapmaya başladık. Çalışmalarımız bu doğrultuda devam ediyor. Bu konudaki en son sözü liderimiz söyleyecek” dedi.

MHP İl Başkanı Mucur, basınla buluştu

KAMUOYU ETKİN ŞEKİLDE BİLGİLENDİRİLECEK
Burhan Mucur ayrıca, MHP Samsun İl Teşkilatı olarak basın ile daha sıkı ilişkiler kurmayı hedeflediklerini ve kamuoyunu daha etkin bir şekilde bilgilendirmeyi amaçladıklarını da sözlerine ekledi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.