Dolar 32,3942
Euro 35,0195
Altın 2.325,52
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 22°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

‘Hedefimizden alıkoyamayacaklar!’

Bafra’da görevden alınan Hüseyin Acar ve yönetimi, ortak basın açıklamasında, “Bu süreç bizi hedeflerimizden alıkoyamayacaktır” mesajını verdi

‘Hedefimizden alıkoyamayacaklar!’
REKLAM ALANI
15 Nisan 2016 18:46

Samsun’un Bafra ilçesinde MHP Genel Merkezi tarafından görevden alınan Hüseyin Acar ve yönetimi, yaptıkları basın toplantısıyla sessizliklerini bozdu. Genel başkanlık için destek verdikleri Meral Akşener’in ‘irtibat bürosu’ önünde bir araya gelen Hüseyin Acar ve ekibi, yaptıkları açıklamada, “partimiz için gece gündüz çalıştık, bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz” görüşünü dile getirdi.

 

‘GECE GÜNDEZ DEMEDEN ÇALIŞTIK’

Görevden birlikte alındığı arkadaşları adına açıklamalarda bulunan Hüseyin Acar, “22 Ocak 2012 ve 25 Ocak 2015 tarihli ilçe kongreleri ile göreve geldik. Mevcut yönetim kurulu olarak da göreve geldiğimiz 25 Ocak 2015 tarihinden itibaren 7 Haziran ve 1 Kasım olmak üzere 2 genel seçim yaşadık. Bu seçimler süresince ilçemizde ve bölgemizde partimizin iktidara gelebilmesi için maddi ve manevi olarak elimizden ne geldiyse yaptık. Milletvekili adayı olan arkadaşlarımızın tanıtımını ve parti programlarını anlatmak için gece gündüz çalıştık” dedi.

 

‘MUHALEFETTE KALMAK İSTEMİYORUZ’

MHP’nin 7 Haziran seçimlerinde iktidar olma şansını da yakaladığını söyleyen Acar, “1 Kasım seçimlerinde partimiz oy kaybına uğrarken TBMM’de PKK’nın uzantısı HDP’nin gerisinde kaldık. Çözüm süreci ile başlayan ihanet süreci, Büyük Ortadoğu Projesi ile başlayan Arap Baharı süreci ülkemizi içerisinde teröristlerin Ankara’nın kalbini haince bombalayacak kadar çaresiz, dışarıda komşularımız ile her an savaşacakmış gibi sıkıntılı bir sürece sokmuştur. Bu beceriksiz iktidarın bahanesi hazırdır. Kandırıldık… Bu sürece birilerinin dur demesi gerekir. Muhalefette kalmak istemiyoruz” diye konuştu.

 

GELİŞİM VE ÖZE BAĞLI DEĞİŞİM

Türk milliyetçilerine ülkenin ihtiyacı olduğunu belirten Hüseyin Acar, ayrıca şu ifadeleri kullandı:

 

“Halkımızın sorunlarına çözüm üretecek projelere ihtiyacımız var. Bizler gelişim ve değişimden yanayız. Partimizin iktidara, ülkemizi feraha taşıyacak yönetim anlayışından yanayız. MHP mensupları ve Türk halkı gelinen bu süreçte mevcut iktidardan rahatsız ve de yeni bir çıkış yolu aramaktadır. MHP’nin en etkili organı olan genel kurul delegeleri, kurultay amaçlı olarak kanun ve parti tüzüğüne istinaden mahkemeye müracaatla, MHP’li bir iktidarı gerçekleştirmek üzere gelişimci, değişimci genel başkan adayları ve kadroları ile harekete geçmiştir. Bizler de Meral Akşener, Sinan Oğan, Koray Aydın’a, genel başkan adaylarına desteğimizi gelişimden, öze bağlı değişiminden yana olduğumuzu, yapılacak bir kurultay ile çıkacak sonuç ne olursa olsun partimize bağlı kalacak ülkücü bir duruş sergileyeceğimizi herkese deklare ettik. Bizler ülkemizin ve partimizin geleceğini düşündüğümüz için seçimli kurultay sürecini başlattık. Görev yaptığımız sürece teşkilat olarak seçim süreçlerinde ve görevimiz süresince partimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık ama ne yazık ki biz başarısızlığımızdan dolayı görevden alınan il teşkilatlarımız gibi partimizi iktidara taşımak için olağan üstü kurultayın toplanmasına destek verdiğimiz için teşkilatımız fesh edildi. Biz görev süremiz boyunca MHP’ye yakışır bir şekilde görev yapmanın huzuru ve ferahı içerisindeyiz. Biz inanıyoruz ki seçim süreci bizi hedeflerimizden alıkoyamayacak, MHP’yi iktidara taşıyacaktır”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.