Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

‘HİSSELİ HARİKALAR’ DEVAM EDİYOR!

Haldun Dormen’in kaleme aldığı, Melih Kibar’ın bestelediği, Çiğdem Talu’nun şarkı sözlerini yazdığı Hisseli Harikalar Kumpanyası, Samsun Devlet Opera ve Balesi’nde sahnelenmeye devam ediyor

‘HİSSELİ HARİKALAR’ DEVAM EDİYOR!
REKLAM ALANI
16 Nisan 2023 16:22

4 sezondur her temsilde kapalı gişe oynayan ve Samsun seyircisi tarafından çok sevilen Hisseli Harikalar Kumpanyası, besteci ve orkestra şefi Kıvanç Tepe tarafından senfonik orkestraya uyarlandı. Kıvanç Tepe’nin orkestra şefliğini de yaptığı müzikal Şahan Gürkan tarafından sahneye koyuldu.

DEPREM ÇOCUKLARINA MORAL: Samsun Devlet Opera ve Balesi(SAMDOB) deprem felaketinin ardından çocuklara destek olmak için bir kez daha deprem bölgelerini dolaşıyor. SAMDOP sanatçıları son olarak Şanlıurfa’da çocuklarla buluştu.

KÖY AĞASI ASSOLİSTE AŞIK OLURSA
Anadolu’da turne yapan bir kumpanyanın yeni bir assolist arayışına girmesini ve bulunan yeni assoliste köy ağasının âşık olmasıyla gelişen komik olayları anlatan eserin 13 Nisan 2023 akşamı gerçekleşen temsilini Samsun Medical Park çalışanları birlikte izledi. Temsil sonunda sanatçılar tebrik eden ve birlikte fotoğraf çektiren Samsun Medical Park çalışanları müzikali çok beğendiklerini ifade etti.

Nisanur ÖZYURT

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.